• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.

Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.

İnanın o kadar dikkat çekmiyor. İnanın kimse o çatlakları farkedecek kadar detaylı bakmıyor. Bir tek eşinizin dikkatini çekebilir ki o da zaten görecek. O yüzden hiç umursamayın ve balayınızın tadını çıkartın. Ben de ay bu göbekle nasıl olacak falan derdim hep ama kimse de bakmıyor. Rahat olun.

Bikiniyi nişanlı niye bakıyor
Değişik geldi
xenforo-smilies-kk48.gif

Oraya gidince boşuna stres yapmışım deme ihtimalin
%99.9

Çatlaklarına odaklanıp, görüp seninle sevişemezse zaten erkek mi bir daha kontrol et derim. :KK70:

Ahahaha çok tatlisin ya onun takacagini sanmıyorum zaten de ben cok kafama takıyorum

Kökten çözüm olmasa da bol su iç, badem yağı vb ürünler var onlardan kullan.. Ayrıca kese masaj gibi şeyler de o görünümü azaltır.
Çatlaklar, selülitler çoğu insanda var, yani çok ta takılma..

Bikiniyi nişanlı niye bakıyor
Değişik geldi
xenforo-smilies-kk48.gif

Oraya gidince boşuna stres yapmışım deme ihtimalin
%99.9

Herseyimle ilgilenmeyi sever nisan kıyafetim gelinligim herseyimi merak eder ilgilenir:)

Eskiden ne takardim bu catlaklara ya keske tek derdim bu olsaymis.Simdi belli olmuyorlar bile.Onemli olan fazla kilonuz olmamasi ve vucudnuzum sıki olmasi.Kilo ve selulut daha cirkin gozukuyor.Catlak herkes de var

Eskiden ne takardim bu catlaklara ya keske tek derdim bu olsaymis.Simdi belli olmuyorlar bile.Onemli olan fazla kilonuz olmamasi ve vucudnuzum sıki olmasi.Kilo ve selulut daha cirkin gozukuyor.Catlak herkes de var

Vücudum sikilasirsa görünüm azalir mi acana

Hangimiz de yok ki boşuna dert ediyorsun :KK66:

Ya bazıları okadar kilo alıp veriyor ben bi kilo almada catladi heryerim. Evet haklısınız bir cok kisi de var onceden pürüzsüz güzel bir vucudum varken bu halde olmasi üzüyor beni. Sirf catlaklar yüzünden elbise dahi giymiyorum giyenlere okadar cok ozeniyorum ki

Eylüle daha var. Çok sorun yapıyorsan biraz olsun azaltmak için bol su için. Şu hep için tabi:) yürüyün bacakları sikilastirirsaniz biraz düzelir. Kesede iyi geliyor ve badem yağı hindistan cevizi yağı falan sürün. Cok fazlada kafaniza takmayin. Mutluluklar:)

Kimse kusursuz değil.
Giy bikinini çık ortamlara.
Göreceksin ki kusursuz diyebileceğin insan neredeyse yok.
Herkes sen gibi düşünse, dünyada bikini çok ama çok az satılırdı.

Back