• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

Neleri var bir görsen emin ol kimse dönüp bakmiyor bile herkes kendi halinde...

Ayrica Victoria secret mankeni olmak zorunda degilsin bikini giymek icin ki zaten plajda ki herkes de kusursuz degil...

Neleri var bir görsen emin ol kimse dönüp bakmiyor bile herkes kendi halinde...

Ayrica Victoria secret mankeni olmak zorunda degilsin bikini giymek icin ki zaten plajda ki herkes de kusursuz degil...

Ya aslında mlet umrumda değil orda. Asıl derdim nişanlım beni baya pürüzsüz bişi sanıyor die düşünüyorum :D Söylediklerinden onu anladım bir ara söyledim çatlaklarımın olduğunu ama bu kadar tahmin etmiyordur:)

antalya ya gidip kimin hangi vücutla o bikinileri giydiğini görünce sana da özgüven gelir. ayrıca doğumdan sonrada bütün vücudu çatlayanlar var onlar ne yapsın. yok ben illa takıyorum diyorsan paleo takarsın, sadece denize girerken hemen atıp girersin. birkaç yıl sonra da genelde evlenen kadınlarda olduğu gibi salarsın kendini, yav ben bunları da mı takıyormuşum dersin :)

Keske benim de derdim catlak olsaydi peki ben 36 bedenle bu selulitler yuzunden nasil bikini giycem balayinda of:(

Bende de var çatlak ama inan onlar bunu siz rahatsız olmayın diye gayet anlayışla karşılıyor dert etmene asla gerek yok.
Tedavisi var aslında çatlakların neden gitmediniz rahatsızmışsınız madem. Rahat olun.

Bende de var çatlak ama inan onlar bunu siz rahatsız olmayın diye gayet anlayışla karşılıyor dert etmene asla gerek yok.
Tedavisi var aslında çatlakların neden gitmediniz rahatsızmışsınız madem. Rahat olun.

Yaptiracaktim, hatta bunun için dr onur erola mail attim saolsun cevap gonderdi hemen. Fraksiyonel lazerdi sanırım bu konuda en iyi etkili yöntem diye duymuştum. Doktoruma danistim ama maalesef bu benim için uygun değilmiş. Oyüzden vazgeçtim.

Bacak spreyleri var bi arastirin isterseniz .Çorapli gibi filan duruyor ama işinize yararmı bilemedim .

Back