• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

Benim kalçam belim çatlak dolu aman onu mu takalım bir de çaresi de yok.Boşver Allah başka dert vermesin

Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.
Denize gir cikinca ustunu kapat bisey olmaz

Bende yok lakin eşimde var bacak ve bel bölgesinde. Dikkatttimi çooook sonradan çekti farketmemişim bile bilmiyorum ben mi dikkatsizim :D
O kadar berbat görünen bişey değil en azından ben çok yadırgamadım öyle.

ya bacak spreyleri vardı biara kamufle eden denıze girince cıkabılır de bilmiyorum.Zaten ufak tefek catlagı olmayan ınsan yoktur sanırım :) ne olacak yanı

Solarium a git biraz kamufle olur belki o zaman daha rahat edersin canım. Hayırlı uğurlu olsun hep musmutlu olun inşallah

Herkesin bir kusuru var canım ya. Kiminin göbeği, kiminin baseni, kiminin selüliti vs vs plajdaki herkes tvdeki kusurları kapatılmış mankenler gibi değil sonuçta. Keyfini çıkar ;)

bunu kafana takma lütfen.. çatlaklı selülitli insan sayısı çatlaksız selülitsiz insan sayısını misli misli geçer.. zira hissettiğin kadar kötü gözükmüyor inan :KK12:

Çok çok sorun ediyorsan kapatıcılığı güzel olan vücut fondöteni kullanabilirsin
Denize girince o fondöten gitmeSe bari:confused: çok iyi olcak ya:)
Portakal kabuğu bacak çatlaklara surdunuz mı ben hergun portakaldaki beyaz lifini yiyorum çatlak pek kalmadı gibi iyi geldi :) ama beyaz lifi yeme alışkanlık hale getirdim:) portakal kabuğu ve beyaz lifi:):eek:

ah canim simdi bu cok hosuna gidiyor degil mi? 5 sene sonra beni bul :KK66: ozaman konusalim... :):KK53: bende de var o modelden

Bilmiyorum benim hoşuma gider hic bi zaman bişey alirken tek basima karar verememisimdir mutlaka ablamin yada arkadaslariminda fikrini almisimdir oyüzden cok hosuma gidiyor bu durum ilerde de aynı düşünürüm herhalde. Birde zevklerimiz birebir aynı. Buda isi kolaylastiriyor:)

Bilmiyorum benim hoşuma gider hic bi zaman bişey alirken tek basima karar verememisimdir mutlaka ablamin yada arkadaslariminda fikrini almisimdir oyüzden cok hosuma gidiyor bu durum ilerde de aynı düşünürüm herhalde. Birde zevklerimiz birebir aynı. Buda isi kolaylastiriyor:)
canim dedim.ya 5 sene sonra goruselim. simdi hersey toz pembe...

Back