• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

Benimde eritmesi zor basenlerim var. Bende bikini giyiyorum. Bazen rahat etmek için deniz şortu da giydiğim oluyor ama o da iz yapıyor valla siz rahat bakın diye liposakşın yaptıramam beni de böyle sevin sevmeyen bakmasın çok ta fifi çokta nanay diyorum :halay:

Eylüle daha var. Çok sorun yapıyorsan biraz olsun azaltmak için bol su için. Şu hep için tabi:) yürüyün bacakları sikilastirirsaniz biraz düzelir. Kesede iyi geliyor ve badem yağı hindistan cevizi yağı falan sürün. Cok fazlada kafaniza takmayin. Mutluluklar:)

Cok fazla su icen biriyim normalde. Dediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim:)

Benimde eritmesi zor basenlerim var. Bazen rahat etmek için deniz şortu giyiyorum ama o da iz yapıyor valla siz rahat bakın diye liposakşın yaptıramam beni de böyle sevin sevmeyen bakmasın çok ta fifi çokta nanay diyorum :halay:

Ahahahahaha Süpersin ya böyle özgüveni olanlara bayılıyorum ya:)

Ahahahahaha Süpersin ya böyle özgüveni olanlara bayılıyorum ya:)

Böyle diyen insanlarında ne yanlarını gördüm bakıp bakıp gıpta ettiğim... Ya yüzün çok güzeldir ya ellerin ayakların ya da güzel kokuyosundur ama başka bir şey mutlaka vardır. Sende de övülen o güzellikler bizde yok. Herkesin bir özelliği vardır güzellik boşver. :KK200:

Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.
catlak için kremler var ama uzun vadede azda olsa işe yarar.
birde dunyada tek catlagı olan sen degilsin. kimsenin dikkatini cekmez emin ol. nişanlınında gözüne batmaz. rahatca özgürce istedigini giy :D

amaan hıc takılacak sey degıl bunlar eglenmene bak herkeste var catlak

Bronzlaşınca kusurlar daha az dikkat çekiyor. Selülitler de,çatlaklar da.
Siz gitmeden önce de bronzlaştırıcı losyonlar ya da spreyler var,onlardan sürün.
Keyfini çıkarın ya takmayın kafaya..

Harikasiniz:)))))

Benimde eritmesi zor basenlerim var. Bende bikini giyiyorum. Bazen rahat etmek için deniz şortu da giydiğim oluyor ama o da iz yapıyor valla siz rahat bakın diye liposakşın yaptıramam beni de böyle sevin sevmeyen bakmasın çok ta fifi çokta nanay diyorum :halay:

Hayatında ilk kez evlenip ilk kez balayına çıkacaksın catlaklarimi takıyorsun?Bosverrrr bu günler birdaha geri gelmeyecek her anın tadını çıkartın.Hem çatlak neredeyse hepimizde var.Kimsenin dikkatini çekmeyecek emin ol.
Mutluluklar

Aman boşver catlagı falan gönlümce eglen.
Ben kocaman göbegimle mayokini giyiyorum
Baya göz kirliligine neden oluyorum ama olsun ben mutluyum:halay::halay::halay:

Hic takma. Ben 15 kilo aldim. Resmen balina yavrusuna döndüm. Nişanlım bana 32 beden (size zero) pantolon almış.
Erkekler sevince görmüyor.

Tadini cikart. En sexy kadin özgüvenli kadindir

Utanmayın. Hemen hemen herkeste var..

Benimde kilo alip vermemden kaynakli kirmizi catlaklarim vardi ergenlik doneminden kalan..

Daha sonra bu catlak izleri beyazlasti, ten rengimle esitlendi..
Catlak izi giderici kremler, yağlar,sabunlar, kürler ve cesitli yontemler mevcut..

Eylule daha cok var, sıkı bir diyet ve spor , bol kese ve catlak bolgenize yonelik bolgesel hareketlerle biraz olsun izleri giderebilirsiniz diye dusunuyorumm..

Vucut fondotenı var sprey seklınde olanı bıle var ünlüler kullanıyor :halay:
Ondan bı tane atın cantanıza nolur nolmaz
Pareo da işi çözer

Akmayan vucut fondotenleri var ya da yüzücü mayosu giyin illa bikini giymenize gerek yok şimdiki aklim olsa en kapalisini giyerdim her yerim yandı perperisan oldum

Boşver canm tatilin tadını çıkar sen.kimsenin dikkatini çekmez emin ol eşinde zaten her zaman görecek sorun etmez sen kendi kendine takıntı yapma

Valla bikini de giysen gozukecek mayo da giysen gozukecek. Gozukmemesi icin hasema giymen lazim.

Beyaz tenliysen cok dikkat cekmiyor catlaklar. Fakat yanmaya basladikca catlaklar bembeyaz kaliyor.

Bende rus genleri tasimak isterdim ama artik cok gec:KK53:

Back