- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
Aynen azaliyor ya da benimki oyle oldu anlamadim eskiden cok gozume bakardim simdi elimle gerince gozukuyor.Nisanlinin burcu ne bu arada
Balık burcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen azaliyor ya da benimki oyle oldu anlamadim eskiden cok gozume bakardim simdi elimle gerince gozukuyor.Nisanlinin burcu ne bu arada
Eylüle daha var. Çok sorun yapıyorsan biraz olsun azaltmak için bol su için. Şu hep için tabi:) yürüyün bacakları sikilastirirsaniz biraz düzelir. Kesede iyi geliyor ve badem yağı hindistan cevizi yağı falan sürün. Cok fazlada kafaniza takmayin. Mutluluklar:)
Benimde eritmesi zor basenlerim var. Bazen rahat etmek için deniz şortu giyiyorum ama o da iz yapıyor valla siz rahat bakın diye liposakşın yaptıramam beni de böyle sevin sevmeyen bakmasın çok ta fifi çokta nanay diyorum
Bi de erkekler hic aamiyor catlaktanBen evlendigimde esim hic sormadi bileBalık burcu
Ahahahahaha Süpersin ya böyle özgüveni olanlara bayılıyorum ya:)
catlak için kremler var ama uzun vadede azda olsa işe yarar.Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.
Benimde eritmesi zor basenlerim var. Bende bikini giyiyorum. Bazen rahat etmek için deniz şortu da giydiğim oluyor ama o da iz yapıyor valla siz rahat bakın diye liposakşın yaptıramam beni de böyle sevin sevmeyen bakmasın çok ta fifi çokta nanay diyorum