• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum:(

Herseyimle ilgilenmeyi sever nisan kıyafetim gelinligim herseyimi merak eder ilgilenir:)
kimsenin dikkatini çekmez rahat olun
nişanlınıza hiç bahsettiniz mi bu rahatsız olduğunuz şeylerden
görmüştür belik bilemeyeceğim de :dondurma:
gerçi bahsetmeseniz de olur çok da önemli değil

Suya dayanıklı vücut kremleri var ten rengi eşitleyici çatlaklar için. Çok rahatsızsanız onlardan alın.

Merhabalar. Hemen konuya girmek istiyorum. 30 yaşındayım. Nisanliyim. Eylülde düğünüm var. Balayina antalyaya gidicez ama ben bundan hic mutlu degilim. Ergenlik doneminde bacagim arka tarafi ve ic kisimlari komple catlak oldu cok kötü duruyor. Birde bana bikini bakıyor. Nasil giyecegim o catlaklarla nasıl dolasacagim. Bir oneriniz var mi.
Çatlakları hafifleten kozmetik kremler ya da doğal karışımlar var şimdiden onları sürmeye başlayabilirsin. Yazın da dugun öncesi vücudunu bronzlaştırır. Balayı öncesi de 2-3 günlük bronzluk sağlayan kremlerden sur. Baya değişim olur, en azından o kadar belli olmaz daha özgüvenli hissedersin. Zaten adam en son ona bakacak o dönem ve sen ben gibi dikkatini de çekmeyecek merak etme

kimsenin dikkatini çekmez rahat olun
nişanlınıza hiç bahsettiniz mi bu rahatsız olduğunuz şeylerden
görmüştür belik bilemeyeceğim de :dondurma:
gerçi bahsetmeseniz de olur çok da önemli değil
Laf arasında bahsettim cok önemsemedi. Birde cilt rahatsizligim var beyaz lekeler var vücudum da onun içinde severim ben onları deyip güldü takmiyo da tek takan benim işte:)

Bacak spreylerine para verme bosuna çünkü alacali bi sekilde sacma sapan duruyor hemen yapışıyor dağılmıyor renk eşitsizliği oluyor.

bi bacağımın alt tarafı lazerden dolayı alerji olmuştu. balayına o şekilde gittim.görüntüde kötüydü. eşim farketmedi desem. erkeker böyle şeylere hiç takılmıyorlar.

eminim o çatlakları sizden başkası görmeyecek.bence rahat olun. tatilin keyfini çıkarın.

Kendinize guvenin iki catlagin balayinizi mutlu gecirmenize engel olmasina izin vermeyin:)

Her sene 1 kere mutlaka antalyaya gıderım :)
Icın rahat olsun hıc bıseyın gozukmeyecek
günes, havuz, gunes kremlerı
hıc bısey gozukmeyecek

Benim de çatlağım var,bikinimi giyer güneşlenirim,dert etmem..

Allahaskina birakin boyle tripleri.. 150 kilo kadinlarin rus slav ukranyali kadinlarin ozguvenlerini gorun gidip.. gecen sene sahit oldum antalyada ..allah baska dert vermesin.

Denize girince o fondöten gitmeSe bari:confused: çok iyi olcak ya:)
Portakal kabuğu bacak çatlaklara surdunuz mı ben hergun portakaldaki beyaz lifini yiyorum çatlak pek kalmadı gibi iyi geldi :) ama beyaz lifi yeme alışkanlık hale getirdim:) portakal kabuğu ve beyaz lifi:):eek:
Beyaz lifi hafifletiyormuymus

Çatlakları hafifleten kozmetik kremler ya da doğal karışımlar var şimdiden onları sürmeye başlayabilirsin. Yazın da dugun öncesi vücudunu bronzlaştırır. Balayı öncesi de 2-3 günlük bronzluk sağlayan kremlerden sur. Baya değişim olur, en azından o kadar belli olmaz daha özgüvenli hissedersin. Zaten adam en son ona bakacak o dönem ve sen ben gibi dikkatini de çekmeyecek merak etme
Krem hariç hepsini yaptım çok memnun kaldım ben boy 170 kg 75 ti balayinda ten beyaz. Bronzlastikca rengim hos oldu hagifte bacak egzersizi yaptim vücudum sikilasti bence iyiydi baya elbiseyle gezdim hep tavsiye ye uyun bence

Doğumdan sonra benimde karnımda çok çatlak vardı, simdi rengi bütünleşti gibi pek belli olmuyor dikkatli bakmadıkça zamanla o rahatsız edici görünüm gidiyor .

Back