Utandığım bir konu

keyfimden degil bilmediginiz seyler var suan gidebilecek olsam gitmez miyim
tacize mi uğrayıp söylemek istemiyorsunuz?öyle bir durum varsa k.k da herkes yardımcı olur ama eşeysiz üreme gibi tek başına bir kadın hamile kalır mı sorunuza ne cevap verelim. devrelerimiz yandı zaten soruyu duyunca

mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım.
Eğleniyor musunuz gerçekten?

Köyde yaşıyorsunuz, hayatınıza giren çıkan erkekler oluyor, her şeyi araştırıp öğrenebiliyorsunuz ama doktora gidemiyorsunuz öyle mi?

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya:KK43:
Bu zamana kadar nasıl hayatta kaldınız?

Korkmayin, bebekleri leylekler getiriyor. Henuz kendi kendimizi hamile birakma yetenegine erisemedik. Erkekler de niye var, bilmiyorum. Oyle renk olsun diye yaratilmislar sanirim.

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya:KK43:
Canımcım..bebekleri leyleklerin getirdiğine sabitlen sen bu daha muhtemel 😁

tacize mi uğrayıp söylemek istemiyorsunuz?öyle bir durum varsa k.k da herkes yardımcı olur ama eşeysiz üreme gibi tek başına bir kadın hamile kalır mı sorunuza ne cevap verelim. devrelerimiz yandı zaten soruyu duyunca
Ben de öyle düşünüyorum. Ya da erkak ark. Yakınlaştı ama tepki almaktan korkuyor

Senin yaşlarındayken bende de okb vardı, tedavi olmadan atlatmak zaten mümkün değil fakat bu mantık dışı düşünceleri dizginlemeye çalışmak da senin elinde. Obsesifim diyip ısrarla aynı şeyleri söylemen sadece senin zararına. Ben sürekli elimi yıkardım, temizlik konusunda takıntılıydım. Psikolojik tedavinin yanı sıra kendi kendime de üstesinden gelmeye çalıştım. Ne zaman takıntılı olduğum konular aklıma gelse mantıklı düşünmeye çalışır sonra unuturdum. Senin de bu şekilde çaba göstermen gerekir

Yani olmayacağı alenen belli.
Meryem ana değilseniz sperm olmadan hamile kalamazsınız.
Spermler havayla temas edince zaten ölür. Erkeğin testisinden kadının vücuduna geçmesi lazım. Vücut sıcağından düşük yada sıcak ısıda dahi canlı kalamaz. Yani elinize sperm geldi de sürdünüz gebe kaldınız falan bunlar ihtimal dışı.
+ Birde o sperm nasıl elinize bulaşabilir?Corana mı bu havadan mı bulaşıyor 🤐

ya her yerde değil spesifik yerlerden tuvalet kağıdı gibi. ya da banyoda oturduğumuz yer. mantıklı olmadığını ben de biliyorum ama ne yapayım böyle düşünmeyi ben de istemiyorum. o zaman niye karnım şiş anlamıyorum. bir de bir yerde 4 ay regl olup tesadüfen hamile olduğunu öğrenen bir kadin görmüştüm;(

ya simdi benle dalga gecceksiniz ya da inanmayacaksiniz ama yazayim. cok dusuk bir ihtimal oldugunu anladim tamam. ama milyonda 1 bile olsa niye olmasin diyorum. bazen insanlar cidden dusuk ihtimalli seyleri yasiyor. ya kendim oyle olacagim diye degil ama hz.meryem gibi yani imkansiz ama olmus diye biliyoruz sonucta. biliyorum diger insanlar boyle dusunmuyorlar ama ben biraz mucizelere inanana biriyim bi de takintiliyim.
Yavrum ne olur doktora git bu söylediklerinin olma ihtimali değil milyonda milyarda bir bu ülkenin nüfusu 80 milyon bütün avrupa kıtasının nüfusunu dahil edeyim yine de seni bulmaz o

Bak şimdi tuvalet peçetesi, dışarıdaki eşyalar falan hepsi tamam da; kendi zevk suyundan hamile kalabileceğini düşünmen komik değil mi?
ya aslında orda anlatmak istedigim o degildi yanlis anlasildi ama bir sey degistirmeyecek diye duzeltmedim. ben o zevk suyu mu onu tam anlayamadim o yuzden. parmagimla dokunuyorum ya hani oncesinde parmagima bisey bulasmis mi diye falan hic kontrol etmedim. buna cahillik diyebilirsiniz ama ne yapayim evde babamla yasiyorum onla bu konulari konusamiyorum boyle takintilarimi ablam biliyo arada ama ona da açamıyorum tam

X