- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi mellifluous
büyüklüğü ne kadar sıvının kokuyor mu?önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum
O bahsedilen zevk suyu erkekten gelen içinde sperm olan ve hamilelik oluşturabilen sıvı,sizden o bahsettiğiniz anda gelen sıvı vajinal akıntı,zevk suyu diye bilinen sıvı değil bu yüzden korkmanıza gerek yok.zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım.
Enfeksiyon dan falan öyle sarı olabilir canım hamileliği at kafandanönceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum
bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
ya onu tam bilmiyorum bakmadim da çok küçük minik minikbüyüklüğü ne kadar sıvının kokuyor mu?
enfeksiyon olabilirya onu tam bilmiyorum bakmadim da çok küçük minik minik
üniversiteye gitmem dışında sorun yokhımmm recete veriyorum:lise 1 biyoloji diyecektim ama konu cok daha vahimmiş bu sebepten 7.sınıf fen bilgisi ders tekrarı gerekli.
nasil yani herkesin boyle degil miydi..enfeksiyon olabilir
yapış yapış ve sarı değil evetnasil yani herkesin boyle degil miydi..
Islak bir klozete otursanız farkedersiniz ıslaklığı. Spermler klozetin içinden sıçramaz sizin vajinaniza. Dış ortamda yürüyen, yüzen, sıçrayan, atlayan, zıplayan şeyler değiller. Hamamdan hamile kalan kızlar efsaneleri efsanelerden ibaret, o kızlar aile içi tecavüzlerden hamile kalıyor ve dışarıya böyle yansıtılıyordu bir zamanlar. Artık bilim var, hamamdan hamile kalan kızlar yok.önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum
o zaman bir seyler ters gidiyo isteyapış yapış ve sarı değil evet
kötü bir şey demedim ki sarı ve kokuluysa enfeksiyondur ve tedavisi de gayet basittir.ama asla hamile kalmayacakkkkk bunu anlaması lazım öncelikleC ceycey0406 kız bide bunu soktuk aklına zaten hastalıktan korkan birisi gebeliği bırakır bunu kafaya takar şimdi belki de normal birşeydi
kötü bir şey demedim ki sarı ve kokuluysa enfeksiyondur ve tedavisi de gayet basittir.ama asla hamile kalmayacakkkkk bunu anlaması lazım öncelikle
okb hastası arkadaşım var ama böyle değil.sadece aşırı derecede titiz ellerini sık yıkar dışardan gelince tüm kıyafetleri yıkar gibi gibi.O kadar mesaj yazdık sence anladı mı? Konu ve hastalığı bence anlamak istememesi belki hastalığını kabul etmemesi bilmiyorum