Utandığım bir konu

zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım.
O bahsedilen zevk suyu erkekten gelen içinde sperm olan ve hamilelik oluşturabilen sıvı,sizden o bahsettiğiniz anda gelen sıvı vajinal akıntı,zevk suyu diye bilinen sıvı değil bu yüzden korkmanıza gerek yok. Spermler dış ortamda pek fazla yaşayamıyor.Bu yüzden de korkmanıza gerek yok.

Konuda curcuna çıkmış, kimi zekayı sorgulamış kimi yaşı ama hiç alakası yok. Konu sahibi OKB. Obsesyonun yoğunlaştığı durum; durduk yerde hamile kalmak. Okb böyle bir rahatsızlık zaten.

Ne kadar saçma olduğunu bilse de obsesif kimse aklına gelen bu takıntı durumunu yenmek için geçici rahatlama durumlarını yani kompulsiyon yaratır. Sürekli kontrol etme dürtüsü gibi, yani geçici rahatlama. Mesela konu sahibi böyle hamile kalınamayacağını bir yerlerden okur, ya da güvendiği birinden duyar, o an rahatlar. Ama aradan zaman geçince bu obsesyon yeniden gelir ve yeniden rahatlama ihtiyacı hisseder. Bu böyle kısır bir döngüdür.

Çooook saçma gelen konular(burada ki gibi mesela) obsesif kişi ciddi çok ciddi konulardır. Milyon tane sperm, birleşme, hamilelik konularıyla ilgili aydınlatıcı bilgi de verilse, konu sahibi için geçici rahatlama olacaktır.
Yani zekayla, yaşla, okuduğunu anlayamamakla alakalı değil. Ufak tefek okb tolere edilebiliyor ama fazlası insan yaşamını çıkmaza sokuyor ve Uzman desteği almak şart oluyor.

mellifluous okb olduğunun farkındasın bence, destek almalısın..

önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum
Enfeksiyon dan falan öyle sarı olabilir canım hamileliği at kafandan

hımmm recete veriyorum:lise 1 biyoloji diyecektim ama konu cok daha vahimmiş bu sebepten 7.sınıf fen bilgisi ders tekrarı gerekli.

önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum
Islak bir klozete otursanız farkedersiniz ıslaklığı. Spermler klozetin içinden sıçramaz sizin vajinaniza. Dış ortamda yürüyen, yüzen, sıçrayan, atlayan, zıplayan şeyler değiller. Hamamdan hamile kalan kızlar efsaneleri efsanelerden ibaret, o kızlar aile içi tecavüzlerden hamile kalıyor ve dışarıya böyle yansıtılıyordu bir zamanlar. Artık bilim var, hamamdan hamile kalan kızlar yok.
Kendinizi hamile birakmaniz mümkün değil. İmkansız. Tekrar söylüyorum, imkansız.
Bir psikiyatr desteğine ihtiyacınız var.

14 sayfanın tamamını okumadım, dalga geçme maksatlı diyenler de olmuştur, bilgisizce diyenler de olmuştur, ciddi bir şekilde diyenler de olmuştur. Ben de söyleyeyim, psikolojik destek almanız şart. Şu durum var bu durum var diye size uzaktan tanı koyamam, bu doğru olmaz. Ancak işlevselliğinizi bozacak, ileride cinsel hayatınızı, romantik ilişkilerinizi, hatta günlük hayat akışınızı dahi etkileyebilecek sağlıksız bir durum var ortada. Bunu bir an evvel çözmeniz gerekir.

C ceycey0406 kız bide bunu soktuk aklına zaten hastalıktan korkan birisi gebeliği bırakır bunu kafaya takar şimdi belki de normal birşeydi

C ceycey0406 kız bide bunu soktuk aklına zaten hastalıktan korkan birisi gebeliği bırakır bunu kafaya takar şimdi belki de normal birşeydi
kötü bir şey demedim ki sarı ve kokuluysa enfeksiyondur ve tedavisi de gayet basittir.ama asla hamile kalmayacakkkkk bunu anlaması lazım öncelikle

kötü bir şey demedim ki sarı ve kokuluysa enfeksiyondur ve tedavisi de gayet basittir.ama asla hamile kalmayacakkkkk bunu anlaması lazım öncelikle
O kadar mesaj yazdık sence anladı mı? Konu ve hastalığı bence anlamak istememesi belki hastalığını kabul etmemesi bilmiyorum

O kadar mesaj yazdık sence anladı mı? Konu ve hastalığı bence anlamak istememesi belki hastalığını kabul etmemesi bilmiyorum
okb hastası arkadaşım var ama böyle değil.sadece aşırı derecede titiz ellerini sık yıkar dışardan gelince tüm kıyafetleri yıkar gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…