- 26 Temmuz 2013
- 2.175
- 2.306
-
- Konu Sahibi mellifluous
Öyle bile olsa ev ortamında kim ortalığa boşalacak yaYa birisi biryere boşaldı sende onu elledin hamile kaldın gibimi düşünüyorsun ya İnternetten bakabilirsin sperm lerin yaşaması için nasıl ortam lazım..
biz inandıramadıkk belki sana inanırÖyle bile olsa ev ortamında kim ortalığa boşalacak yahadi onu geçtim sen yanlışlıkla ona dokunacaksın daaa sonra kendine bulaştıracaksın daa
Bende anlamadım sanki erkekler oraya buraya saça saça yürüyorlar yoldaki ama okb hastasıyım diyorÖyle bile olsa ev ortamında kim ortalığa boşalacak yahadi onu geçtim sen yanlışlıkla ona dokunacaksın daaa sonra kendine bulaştıracaksın daa
Ben de okb yim ve ben de böyle değilim. Hepimizin korkuları ya da hastalık derecesi aynı değil.. Zaten konu sahibi yazarken böyle okbli düşüncelerim var diye belirtmiş. Yani durumunun farkında. Muhtemelen başka takıntıları da var. Ama en büyüğü bu. Şu an olmaz böyle bir şey di mi diyerek rahatlamaya çalışıyor. Ama belli bir süre sonra yine aynı düşüncelere dönecek.okb hastası arkadaşım var ama böyle değil.sadece aşırı derecede titiz ellerini sık yıkar dışardan gelince tüm kıyafetleri yıkar gibi gibi.
anladım 2 konusunu daha ekledi buraya bir arkadaş.hastalık takıntısı da var başka takıntılarda maalesef.ama ailesi hiç mi farketmiyor ya bu kızın durumunu .bu kızın ne iş hayatı olur ne sosyal hayatı ne de sevgili eş türü bir hayatı.Ben de okb yim ve ben de böyle değilim. Hepimizin korkuları ya da hastalık derecesi aynı değil.. Zaten konu sahibi yazarken böyle okbli düşüncelerim var diye belirtmiş. Yani durumunun farkında. Muhtemelen başka takıntıları da var. Ama en büyüğü bu. Şu an olmaz böyle bir şey di mi diyerek rahatlamaya çalışıyor. Ama belli bir süre sonra yine aynı düşüncelere dönecek.
bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
Aynen öyle. Sosyal hayatı çok etkileyen bir rahatsızlık. Çareyi doktorda araması lazım, oysa ki farkında da ama hâla buraya sorup sorguluyoranladım 2 konusunu daha ekledi buraya bir arkadaş.hastalık takıntısı da var başka takıntılarda maalesef.ama ailesi hiç mi farketmiyor ya bu kızın durumunu .bu kızın ne iş hayatı olur ne sosyal hayatı ne de sevgili eş türü bir hayatı.
sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
cok komiksinizAbla sana tek soru, SHEMALE misin?
cok komiksiniz
Tövbeler olsun:)Kız seslı guldum :)bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
Kaç yaşındasın sen ? Buraya konu açana kadar internetten açıp araştırsana birazbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya