- 1 Kasım 2012
- 11.098
- 25.665
- 34
- Konu Sahibi mellifluous
Ama bu agir basarcorona konusu da var amaaa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu agir basarcorona konusu da var amaaa .
Bende ilk başta öyle sandım fake yada dalga geçiyor falan ama eski de bir üye mesajları falan da baya var tek çözümü yardım almak böyle konu açınca insanların yanlış anlaması normal. İçinde neler yaşıyor değişik Bi bakış açısı var üstelik yaşı da çok küçük bu konuları tartışmak için onun yaşında bir genç dersleriyle ilgilenmesi gerekirken yok ablam yok babam kilom spermdi gebelikte hastalıktı fazlasıyla muhatap oluyo üzüldüm açıksası eğer gerçekse diğer konuları da Bi açık kapı her zaman var tabiYaaa ben eski konularına bakmadığım için bilmiyordum mellifluous canım seni kırdıysam özür dilerim .. hakkını helal et. Ben seni bilglii ama bizimle dalga geçen bir ergen zannetim..
Evet biranönce destek alması lazım.. Rabbim yardımcısı olsunBende ilk başta öyle sandım fake yada dalga geçiyor falan ama eski de bir üye mesajları falan da baya var tek çözümü yardım almak böyle konu açınca insanların yanlış anlaması normal. İçinde neler yaşıyor değişik Bi bakış açısı var üstelik yaşı da çok küçük bu konuları tartışmak için onun yaşında bir genç dersleriyle ilgilenmesi gerekirken yok ablam yok babam kilom spermdi gebelikte hastalıktı fazlasıyla muhatap oluyo üzüldüm açıksası eğer gerçekse diğer konuları da Bi açık kapı her zaman var tabi
Hatta baya baya errrkek olması lazım, cismen. Peçeteye tuvalete bıraktığı ölü meni değil, bizzat kendisi.haha çok tatlısınız ya. o zevk suyu erkeklerden olan erkekler orgazm anında fışkırarak çıkan meni den ayrı birşey yani bir erkek yoksa hiç korkmayın hamile falan kalmazsınız D:
Rahatlatacak olan ben değilim okuma yazmanız var zekada da sıkıntı yoksa zevk suyundan kastedilenin erkeğin zevk suyu olduğunu kavrayamamış olmanız ilginç değil mi ben yerinizde olsam hamile mi kaldımdan çok bunu anlayamamış olmayı sorun ederdimtamam ben çok cahilim yadırgamak yerine rahatlatmak daha doğru değil mi
Yumurtlama döneminde olan akıntı cnm hiç kadın hormonlarını vücudunda her ay ne oluyor araştırmadinmi ? Yaşın kaçsanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
Sen meryem anamısın bacım nasıl olacak bu söylediklerinbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
belki inanmazlar diye. yorumda bile kimse inanmiyo ki bu ihtimaleDalga falan geçmiyo kız, benim bi arkadaşımda da vardı bu korku, evde babasının kullandığı wcyi kullanmak bile kabus oluyomuş kıza, baya hastalık gibi bişey bu, aslında manyaklık yahu hadi diyelim milyonda biri geldi sizi buldu eee kanıtlanır olur biter, ilişki yaşamamışsın etmemişsin, kuzenin yada her kimse evde olan erkek kendini biliyo tamam işte niye dert ediyosunuz ki milyoncuk ihtimali?
klitoral orgazm olmak cok arastirilip okunacak bir sey degil ki bunu kucukken kendim kesfetmistim ben.Klitoral orgazm oluyorsun? Ve nasıl hamile kalıp , kalamayacagını bilmiyorsun. Hakketen mi? Birsey demek istemiyorum.
Evet lafta kimse inanmaz ama bilimsel kanıtlardan bahsediyorum ben inanmamak mümkün mü hipokrat diye bişey varbelki inanmazlar diye. yorumda bile kimse inanmiyo ki bu ihtimale
Takılırsanki takışmışsın psikolojik olarak gebe gibi tepkiler verilebiliniyomuş. Ayrıca o su dediğin hamileliğe sebep akıntı sen değil erkek için geçerli boşalmadan ilişki sırasında erkekten gelen sıvıda sperm karışabilir diye okumuştumbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
su gibi şeffaf değil böyle sarı gibi yapışkan bir şeyTakılırsanki takışmışsın psikolojik olarak gebe gibi tepkiler verilebiliniyomuş. Ayrıca o su dediğin hamileliğe sebep akıntı sen değil erkek için geçerli boşalmadan ilişki sırasında erkekten gelen sıvıda sperm karışabilir diye okumuştum
Sen kendi kendini hamile bırakamazsın rahat ol ne diyim başkasu gibi şeffaf değil böyle sarı gibi yapışkan bir şey
önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorumSene olmuş 2021 kendi zevk suyundan hamile kalmaktan korkanlar var
Ya birisi biryere boşaldı sende onu elledin hamile kaldın gibimi düşünüyorsun ya İnternetten bakabilirsin sperm lerin yaşaması için nasıl ortam lazım..önceki mesajlarda anlattım onu zevk suyunu biliyorum sıvı bir şey ben de olan şey sarı sari yapışkan böyle anlatamadım işte acaba dış mekandan mı dokunup bulaştırdım diyorum