Utandığım bir konu

Ya birisi biryere boşaldı sende onu elledin hamile kaldın gibimi düşünüyorsun ya İnternetten bakabilirsin sperm lerin yaşaması için nasıl ortam lazım..
Öyle bile olsa ev ortamında kim ortalığa boşalacak ya 😂😂😂😂 hadi onu geçtim sen yanlışlıkla ona dokunacaksın daaa sonra kendine bulaştıracaksın daa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

okb hastası arkadaşım var ama böyle değil.sadece aşırı derecede titiz ellerini sık yıkar dışardan gelince tüm kıyafetleri yıkar gibi gibi.
Ben de okb yim ve ben de böyle değilim. Hepimizin korkuları ya da hastalık derecesi aynı değil.. Zaten konu sahibi yazarken böyle okbli düşüncelerim var diye belirtmiş. Yani durumunun farkında. Muhtemelen başka takıntıları da var. Ama en büyüğü bu. Şu an olmaz böyle bir şey di mi diyerek rahatlamaya çalışıyor. Ama belli bir süre sonra yine aynı düşüncelere dönecek.

Ben de okb yim ve ben de böyle değilim. Hepimizin korkuları ya da hastalık derecesi aynı değil.. Zaten konu sahibi yazarken böyle okbli düşüncelerim var diye belirtmiş. Yani durumunun farkında. Muhtemelen başka takıntıları da var. Ama en büyüğü bu. Şu an olmaz böyle bir şey di mi diyerek rahatlamaya çalışıyor. Ama belli bir süre sonra yine aynı düşüncelere dönecek.
anladım 2 konusunu daha ekledi buraya bir arkadaş.hastalık takıntısı da var başka takıntılarda maalesef.ama ailesi hiç mi farketmiyor ya bu kızın durumunu .bu kızın ne iş hayatı olur ne sosyal hayatı ne de sevgili eş türü bir hayatı.

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya:KK43:
😨 senin Halini ben hiç iyi görmedim.. Sen acilen bir pskiyatıra git bence.. Olmaz tabi ki öyle şeyler.. 🙄🙄🙄

anladım 2 konusunu daha ekledi buraya bir arkadaş.hastalık takıntısı da var başka takıntılarda maalesef.ama ailesi hiç mi farketmiyor ya bu kızın durumunu .bu kızın ne iş hayatı olur ne sosyal hayatı ne de sevgili eş türü bir hayatı.
Aynen öyle. Sosyal hayatı çok etkileyen bir rahatsızlık. Çareyi doktorda araması lazım, oysa ki farkında da ama hâla buraya sorup sorguluyor🤷‍♀️

ben bir kaç sayfa okudum ama anladığım kadarıyla sana 15 sayfa boyunca arkadaşlar kendi kendine hamile kalamayacağını anlatmaya çalışmışlar ama sen okbden dolayı olabilir o kadar takılmışsın ki inanmayı reddediyorsun. sen masturbasyonu nerde yapıyorsun ki dış mekandan bulaştıracaksın da sperm tarzı seyler gelicek senden. hamile kalmak o kadar kolay olsaydı ve mucizevi olmasaydı biz bizzat erkek varken kalırdık bunca tedaviyi görmezdik :-) eğer beynini dahi zorlayacak kadar okbysen bence koşa koşa doktora gitmelisin, terapiyle aşabilirsin

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya:KK43:
Tövbeler olsun:)Kız seslı guldum :)

Kaç yaşındasın sen ? Buraya konu açana kadar internetten açıp araştırsana biraz

Böyle bir korku bende 11-12 yaşımda ilk regl olduğumda vardı, ama tamamen bilgisizlikten. Böyle bir şey asla mümkün değil. İlişkiye girip o kadar uğraşmasına rağmen hamile kalamayanlar var, hamile kalmak o kadar da kolay değil. Sperm vücut dışında asla yaşamaz, kuruduğunda zaten ölür. Eşinin dışarıya boşalan spermini alıp vajinasına götürüp hamile kalan kadınlarla ilgili haberler var ama o onun için ta rahim ağzına kadar götürmek gerekiyor ve tazeyken yoksa 1/2 saat 1 saat içinde ölür. Daha uzun süre dayanması için belli koşullarda dondurulması gerekiyor.

Bence konu fake. Çünkü bu tip korkuları olan insan, ortalık koronadan kırılıyorken başta korona paranoyası yaşardi. Normal zamanda yazsa hadi derim obsesyon vs ama koronayi eş geçip sperme takılması yüzünden fake diye düşündüm

X