- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Canım şeker falan herşeyi düşünüp doktor doktor gezmişsin,neden asıl tedaviden kaçıyorsun?Hayır,hatta şeker falan her şeyimi kontrol ettirdim. Hiçbir sağlık sorunum yok. Mesela çok yorgun olduğumda da düşünmüyorum hemen uyuyorum. Ama çok çok yorgun olmam lazım bunun için.Psikoloğa da gitmek istemiyorum,utanç verici bunu anlatmak. Ve yatakta bana kimse yardımcı olamayacağına göre başka yöntem bulmam lazım.
Yatakta kitap okusan kitaba dalarak zamanla azalacani dusunuyorumMerhaba arkadaşlar. Size utanç verici bir takıntımdan bahsedeceğim çünkü kontrol edemiyorum. Ben ciddi uyku problemleri olan biriyim. Günde 2-3 saat ya uyurum ya uyumam. Bir de üstüne takıntılarım eklenince iyice uykum kaçıyor. Hele bir tanesi var ki... Birkaç arkadaşıma bu durumdan bahsettim,benzer şeyleri yaşadıklarını söylediler. Ama benimki bayağı bir ağır. Gün içinde sorun yok fakat uyumadan önce sürekli küçük tuvaletim geliyor. Beni delirtiyor artık. En ufak bir şeyde yatağı yorganı bırakıp tuvalete gidiyorum. Eğer yoksa da gelecek ve uyuyamayacağım diye korkup zorla çıkarmaya çalışıyorum,dolanıyorum geliyorum falan(( Hatta bazen dışarı çıkmadan önce de oluyor ama bu kadar kötü değil. Bazen tuvalete kalkmamak için altıma bez bile koyuyorum ( Ve çok temiz biriyimdir. Yaptıkça iğreniyorum ama elimde olmuyor. Artık dayanamıyorum. Uyumadan önce en az 5 kere yataktan kalkıp tuvalete gidiyorum. Ailem uyanıyor rahatsız oluyorlar. Artık uyumaya çalışırken sırt üstü dışında pozisyona giremiyorum tuvaletim gelmesin diye. Öbür türlü yapınca tuvaletim gelecekmiş gibi geliyor. Su tüketmemeye çalışıyorum uyumadan önce yine olmuyor. Diğer bir takıntım da sadece burnum dışarda kalacak şekilde yorganı üstüme çekmem. 40 derece bile olsa sıcaktan ölsem de üstümü açamıyorum. Korkudan değil,olmuyor yapamıyorum. Uyku problemim gittikçe fenalaşıyor. Bu aptal takıntılardan nasıl kurtulacağım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?