bir senedirBu alışkanlığınız burada çözümlenecek bir şey değil acil doktora gidin. Kaç yaşından beri böyle?
Mutlaka doktora git. Tuvaletinin gelmesi bir hastalığın habercisi olabilir.bir senedir
Hayır,hatta şeker falan her şeyimi kontrol ettirdim. Hiçbir sağlık sorunum yok. Mesela çok yorgun olduğumda da düşünmüyorum hemen uyuyorum. Ama çok çok yorgun olmam lazım bunun için.Mutlaka doktora git. Tuvaletinin gelmesi bir hastalığın habercisi olabilir.
O zaman sen takıntı yapmışsın bunu, bak işte kendinde diyorsun yorgun olduğumda aklıma gelmiyor ve olmuyor diye. Yatmadan önce kendini böyle bir şey hiç olmayacağını düşün ve buna inan.Hayır,hatta şeker falan her şeyimi kontrol ettirdim. Hiçbir sağlık sorunum yok. Mesela çok yorgun olduğumda da düşünmüyorum hemen uyuyorum. Ama çok çok yorgun olmam lazım bunun için.Psikoloğa da gitmek istemiyorum,utanç verici bunu anlatmak. Ve yatakta bana kimse yardımcı olamayacağına göre başka yöntem bulmam lazım.
İşte zor kısmı da o. Her zaman yorgun olmuyorum ki. Bir de ertesi gün erken kalkmam gerekiyorsa daha da takıntı yapıyorum. Ağlıyorum sinirden.O zaman sen takıntı yapmışsın bunu, bak işte kendinde diyorsun yorgun olduğumda aklıma gelmiyor ve olmuyor diye. Yatmadan önce kendini böyle bir şey hiç olmayacağını düşün ve buna inan.
Eğer tıbbi olsaydı yorgunken olmaz. Zaten yorgunken aklıma gelmiyor ve olmuyor diyor. Psikolojik bir şey.Takıntıyı geçmiş fizyolojik bir problem var. Doktora gitmeniz şart. Utanılacak bir şey değil bu. Her gittiğinizde idrar oluyor mu?
Zorla çıkarmaya çalışıyorum bazenTakıntıyı geçmiş fizyolojik bir problem var. Doktora gitmeniz şart. Utanılacak bir şey değil bu. Her gittiğinizde idrar oluyor mu?
Bak kendin diyorsun takıntı yapıyorum diye, takıntı yaparsan daha çok olur takıntı yapmamalısın bu yüzden. Ne zaman takıntıyı bırakırsan sorun o zaman çözülür :)İşte zor kısmı da o. Her zaman yorgun olmuyorum ki. Bir de ertesi gün erken kalkmam gerekiyorsa daha da takıntı yapıyorum. Ağlıyorum sinirden.
Seninki psikolojik. Bunu psikologsuzda çözersin tek yapman gereken şey olmayacağına kendini inandırmak :)Zorla çıkarmaya çalışıyorum bazen
Bazen deniyorum gitmeyeyim diye. Bu sefer sabaha kadar uyuyamıyorum. Ancak gide gele yorgunluktan öleceğim ki uykum gelecek.Seninki psikolojik. Bunu psikologsuzda çözersin tek yapman gereken şey olmayacağına kendini inandırmak :)
Hayır bir sene önce başladı.Psikolojik bi durum gibi geldi hem fiziksel bi sorun var mı diye baktır hem de psikoloji kısmı için bir uzmana danış derim
belki annen tuvalet eğitimi veririrken çok sık tuvalete götürüyordu kim bilir, belki o zamandan kalan bi arazdır, ama hayat kaliteni çok etkilediği için altında olan önce fiziksel sonra psikolojik konuya baktır
Biraz kaliteli kulaklığınız varsa asmr videolarını tavsiye ederim. Görsel, işitsel, hareketsel şekilde insanı rahatlatıyor. Beyin orgazmı deniliyor hatta. İnsanı gevşetip, uykuya inanılmaz hızlı geçişi sağlıyor tavsiye ederim.İşte zor kısmı da o. Her zaman yorgun olmuyorum ki. Bir de ertesi gün erken kalkmam gerekiyorsa daha da takıntı yapıyorum. Ağlıyorum sinirden.
Eğer tıbbi olsaydı yorgunken olmaz. Zaten yorgunken aklıma gelmiyor ve olmuyor diyor. Psikolojik bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?