Sizinki kokmuyo belkiKoku olayını ilkk defa duydum benim hiç burnuma gelmedi normalde her kokuyu ayırt ederim. Çok enteresan
Atalara saygıdan bizimki.. İnsan nerden geldiğini unutmayacak bir kere.Bende mide spazmı bogurme öğürme hepsi oluyo. Kondom sevmiyosa erkek napicaz? Tobe bismillah şeye benziyo. Alişan arkadaşlar nasıl alıştı acaba
Spermın bı kokusu varr demek sevdicegıne nası aşıksan gelmıyo:))ama rahatsız edıcı degıl bence hatta ıyıKokusu gelmiyo bana sevdicegimintadi nasıl ki? Yenen bişi degilki protein o tadı olmazki
Cidden ha? Bizde ondan çıktık demi böyle bakınca aslında , yüze de iyi geliyomus diyolarAtalara saygıdan bizimki.. İnsan nerden geldiğini unutmayacak bir kere.
Gelen koku öyle bir koku değil... değişik anlatılmaz yaşanırBen de koku duymadım şimdiye kadar. Baharatlı, sarımsaklı gıdaları çok mu tüketiyorsunuz?
Teri bile misss misssss yarın olsa da öpsem ya..Spermın bı kokusu varr demek sevdicegıne nası aşıksan gelmıyo:))ama rahatsız edıcı degıl bence hatta ıyı☺☺
Sen aşıksın arkadaşTeri bile misss misssss yarın olsa da öpsem ya..
Prev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaaTam olarak anlamadım oral seks yapmıyorsanız görmek zorunda değilsiniz ki. Prezervatif kullanınca içinde kalıyor zaten siz de özellikle bakmayın. Yani şimdi düşündüm de ne güzel diyen de pek yoktur zaten sanırım.
geri çekilerek boşalma oldugu için duşa girerken görüyorum üzerimde hemde kuscammmIşığı kapatın
Yanina kağıt havlu al canim hemen seriver üzerine kendi alır hemde siler atargeri çekilerek boşalma oldugu için duşa girerken görüyorum üzerimde hemde kuscammm
Yok ya ben de tiksinmiyorum.Anormalmıyım dıye dusundum ama hıc tıksınmıyorum ben
Ya tabi normaldir insanlar nelerden tiksiniyor. Çocuk istemiyorsan hap kullan... nasıl deyim içinde biterse görmezsin?Kızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.