- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.179
bende onu merak ettim3 dk önce yorum yapmışsın ne ara ban yidin yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onu merak ettim3 dk önce yorum yapmışsın ne ara ban yidin yahu
Ben bu konudan çıkıyorum yoksa birazdan istifra edicemBanyoya gidince vücuda bulaşıyor ya burnumu tikiyorum yikarken
Baktım 3 dk önce yazıyor acaba o yorumdan dolayı mı ban yedi yoksa koştura koştura başka konuya yorum yapıp orda mı yedi bu ne hız yahubende onu merak ettim
konu cekıyor ama konu sahıbı böğürüyor galibaBen bu konudan çıkıyorum yoksa birazdan istifra edicem
Çocuk yaparken kondom olmicak ozaman fena oluyoNe kadarlık evlisiniz? Kondom kullanırsanız daha az muhattap olursunuz. Bir de alışırsınız zamanla
En son baktığı konu panikatak konu sahibininkonu cekıyor ama konu sahıbı böğürüyor galiba
Biraz sabrediversin yahu bebişi severken iyiÇocuk yaparken kondom olmicak ozaman fena oluyo
sımdi bisey yazacsktım kesin ban yerim sessizce konudan uzaklasayımEn son baktığı konu panikatak konu sahibinin
Bu iyiydiMerhaba 15 tatil ergenleri hangi kameraya boguruyoruz
ayyy nana ne diyon kuzumPis kokuyor diyenlere hayret ettim hic kötü koku almadım bu zamana kadar
Görüntüsündende hic tiksinmiyorum
Tadıda mükemmel geliyor simdi ben burada igrenc bir bayan olarak dıslanacam galiba
Olllldu öyleyse
Ban yemeden uzaklaşayim konudanBu iyiydi
Kimisinin ki kokmazmış sen şanslılardansın galiba ama tad konusu yok böğğğPis kokuyor diyenlere hayret ettim hic kötü koku almadım bu zamana kadar
Görüntüsündende hic tiksinmiyorum
Tadıda mükemmel geliyor simdi ben burada igrenc bir bayan olarak dıslanacam galiba
Olllldu öyleyse
İcimden gecenleriayyy nana ne diyon kuzum
Hahaha haykirdim ya gece gece cok iyiydi buBöğürmek iyiymiş yalnız, Allah korusun ya öğürmek olsaydı
Bal yaaa bal nasıl böKimisinin ki kokmazmış sen şanslılardansın galiba ama tad konusu yok böğğğ