Utanarak yazıyorum..

Koku olayını ilkk defa duydum benim hiç burnuma gelmedi normalde her kokuyu ayırt ederim. Çok enteresan
Çok enteresan değil sen çok şanslısın o halde. Şimdi konu cinsellik bölümüne açılsaydı bir şeyler yazardım ama burada ban yeriz. Nasılsa konu taşınır o zaman yazarım.

Gelen koku öyle bir koku değil... değişik anlatılmaz yaşanır🤣🤣 vajinadan gelen gibi değil kadınlarda daha belirgin oluyor ne yediğine bağlı olarak değişiyor koku🤪 ama ben hep aynı kokuyu duyuyorum seksten sonra eşimden😁 yediği hep farklı oysaki🤪
Bende hep aynı kokuyu alıyorum.sabit yani.hiç değişmiyo ve igrenççç

Bu gece gulme depomu doldurdum yeterin gaaarii 😀😀😀 koklama sen de konu sahibii. Burnunun dibine mi sokuo seyini oral yapmiosan
Kokusundan degil zaten ondan oral yapmıyorum dedim.kokusuda var ama ondan okdr tiksinmiyorum.beni tiksindiren görüntü.böyle sünmesi sümük gibi öğğğğğğğğ

Buda bi dert ama o yüzden buraya açtım.nası değişcek konu 😔
Şimdi cinsellikle ilgili konu olunca cinsellik bölümüne açılması gerekiyor. Burada açık olarak cinsel içerikli yorumlar yazmak uygun olmuyor. Bu nedenle yorum yazamıyorum. Konuyu moderatörler cinsellik bölümüne taşıyorlar böyle olunca. Yani konunuzu BDV'de değil cinsellik bölümünde bulursunuz eğer taşınırsa.

X