- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.588
- 35
E siz de bunu sevmiyorsunuz. Söyleyin eşinize bu denli rahatsız olduğunuzu.Prev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E siz de bunu sevmiyorsunuz. Söyleyin eşinize bu denli rahatsız olduğunuzu.Prev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaa
Benim eşimde sevmiyor.kesinlikle kullandıramıyorum yaaaBende mide spazmı bogurme öğürme hepsi oluyo. Kondom sevmiyosa erkek napicaz? Tobe bismillah şeye benziyo. Alişan arkadaşlar nasıl alıştı acaba
Çok enteresan değil sen çok şanslısın o halde. Şimdi konu cinsellik bölümüne açılsaydı bir şeyler yazardım ama burada ban yeriz. Nasılsa konu taşınır o zaman yazarım.Koku olayını ilkk defa duydum benim hiç burnuma gelmedi normalde her kokuyu ayırt ederim. Çok enteresan
Bende hep aynı kokuyu alıyorum.sabit yani.hiç değişmiyo ve igrençççGelen koku öyle bir koku değil... değişik anlatılmaz yaşanır vajinadan gelen gibi değil kadınlarda daha belirgin oluyor ne yediğine bağlı olarak değişiyor koku ama ben hep aynı kokuyu duyuyorum seksten sonra eşimden yediği hep farklı oysaki
Kokusundan degil zaten ondan oral yapmıyorum dedim.kokusuda var ama ondan okdr tiksinmiyorum.beni tiksindiren görüntü.böyle sünmesi sümük gibi öğğğğğğğğBu gece gulme depomu doldurdum yeterin gaaarii koklama sen de konu sahibii. Burnunun dibine mi sokuo seyini oral yapmiosan
Buda bi dert ama o yüzden buraya açtım.nası değişcek konuÇok enteresan değil sen çok şanslısın o halde. Şimdi konu cinsellik bölümüne açılsaydı bir şeyler yazardım ama burada ban yeriz. Nasılsa konu taşınır o zaman yazarım.
Orta yolu bulamadık canım.ben hap kullanmıuorum oda prev.o yüzden dısarı boşalıyor bende bu manzarayı görmek zorunda kalıyorum..E siz de bunu sevmiyorsunuz. Söyleyin eşinize bu denli rahatsız olduğunuzu.
Evlendim artık nası olacak bu çözüm? Yok mu baska yoluSevişmeyin
Katlancaksiniz ozaman başka çare yok gibiOrta yolu bulamadık canım.ben hap kullanmıuorum oda prev.o yüzden dısarı boşalıyor bende bu manzarayı görmek zorunda kalıyorum..
O anda kaçın o zaman. Başka çare kalmadiOrta yolu bulamadık canım.ben hap kullanmıuorum oda prev.o yüzden dısarı boşalıyor bende bu manzarayı görmek zorunda kalıyorum..
Abartısız söyluyorum resmen gözümden yaş geliyo.o boşalma anında havlu sermekle ugrasmayacaktır..aktıktan snra siliyor ama işte offfYanina kağıt havlu al canim hemen seriver üzerine kendi alır hemde siler atar
Vallahi kaçasım gelmiyo degil zaten o zamana kdr benim işim bitmiş oluyo kendimi zor tutuyorumO anda kaçın o zaman. Başka çare kalmadi
Şimdi cinsellikle ilgili konu olunca cinsellik bölümüne açılması gerekiyor. Burada açık olarak cinsel içerikli yorumlar yazmak uygun olmuyor. Bu nedenle yorum yazamıyorum. Konuyu moderatörler cinsellik bölümüne taşıyorlar böyle olunca. Yani konunuzu BDV'de değil cinsellik bölümünde bulursunuz eğer taşınırsa.Buda bi dert ama o yüzden buraya açtım.nası değişcek konu
Yazık vallahi insan sevişmekten soğur.Vallahi kaçasım gelmiyo degil zaten o zamana kdr benim işim bitmiş oluyo kendimi zor tutuyorum
8 aylık evliyim.ergenlikle ne alakası var bu durumunMerhaba 15 tatil ergenleri hangi kameraya boguruyoruz
Sen de kapat gozunu ya da gordgunde balgam farzet onu. Vucudun bi parcasi sonucta meecburrKokusundan degil zaten ondan oral yapmıyorum dedim.kokusuda var ama ondan okdr tiksinmiyorum.beni tiksindiren görüntü.böyle sünmesi sümük gibi öğğğğğğğğ
Off zaten balgama benzediginden bu haldeyim yaaa bakmamaya çalışıyorm genelde hep ama demin peçete istedi benden gittim götürdüm ve beş dk snra ben bitikSen de kapat gozunu ya da gordgunde balgam farzet onu. Vucudun bi parcasi sonucta meecburr
Bundan sonra tam takir onlemini al o zmn. Pecete de onun dibinde hazr olsunOff zaten balgama benzediginden bu haldeyim yaaa bakmamaya çalışıyorm genelde hep ama demin peçete istedi benden gittim götürdüm ve beş dk snra ben bitik
Ben böyle davrandıkca oda sinir oluyo.napayim yani almıyor midemBundan sonra tam takir onlemini al o zmn. Pecete de onun dibinde hazr olsun