Utanarak yazıyorum..

ilk gelenle sonra gelenler arasinsa fark varmı sizce bana ilk gelen kotu geliyo ama sonra gelenler kötü gelmiyo en iyisi 3.de gelen

Reactions: Z P
Prev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaa
Çok tehlikeli iş yapıyorsunuz. Prezervatifte bile çok düşük bile olsa yırtık yada çıkmadan dolayı gebe kalma ihtimali var.

Kimse kimseyi oral yaptırmaya zorlamamalı. Yapmak istiyorsanız yanınızda temizlik için kesinlikle bir rulo kağıt havlu bulundurun.

Alışırsın herşeyin bir kusuru vardır

eline veya peçeteye boşalsın diyen arkadaşlar kadın altta erkeğin üstte olduğu durumda yani misyoner pozisyonunda boşalma anında nasıl o doruk noktada peçete veya eline boşalsın adam.zaten adamın gözü dönüyor ve içine olmayınca ........ boşalıyor

Yorum yapmadan geçemeyeceğim, konu eski hortlamış falan ama olsun benim de midemi bulandırıyor, zaman zaman sizin durumunuza geldiğim de oluyor,hatta hamilyken çok kötüydü,yalnız değilsiniz, zamanla tolere ediliyor biraz ama tamamen geçmiyor o bulantı

zemheri bence en büyük sorun üstümüze gelmesi belki işte o olmasa bu kadar iğrenti oluşmaz

zemheri bence en büyük sorun üstümüze gelmesi belki işte o olmasa bu kadar iğrenti oluşmaz
Sevişiyorsun sonuçta elbet sağa sola bir yerlere bulaşıyor. Ben bazen dokusunu düşününce bile öğürmeye başlıyorum. Hassas huysuz bünyeyle uğraşmak da zor iş. Bazen ben bile kendime dayanamıyorum, saçma sapan şeylere de mide bulanmasın diye söyleniyorum ama durduramıyor insan kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…