Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tehlikeli iş yapıyorsunuz. Prezervatifte bile çok düşük bile olsa yırtık yada çıkmadan dolayı gebe kalma ihtimali var.Prev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaa
Alışırsın herşeyin bir kusuru vardırKızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.
Yorum yapmadan geçemeyeceğim, konu eski hortlamış falan ama olsun benim de midemi bulandırıyor, zaman zaman sizin durumunuza geldiğim de oluyor,hatta hamilyken çok kötüydü,yalnız değilsiniz, zamanla tolere ediliyor biraz ama tamamen geçmiyor o bulantıKızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.
Sevişiyorsun sonuçta elbet sağa sola bir yerlere bulaşıyor. Ben bazen dokusunu düşününce bile öğürmeye başlıyorum. Hassas huysuz bünyeyle uğraşmak da zor iş. Bazen ben bile kendime dayanamıyorum, saçma sapan şeylere de mide bulanmasın diye söyleniyorum ama durduramıyor insan kendinizemheri bence en büyük sorun üstümüze gelmesi belki işte o olmasa bu kadar iğrenti oluşmaz