Evet kokusundan ben de tiksiniyorumOluyo öyle şeyler bendede var hatta kokusundanda tiksiniyorum.simdi dalga gecebilirler konunuzla ama ben anliyorum.
nefes almiyorum kokuyu almamak için ama konu bdv ye yanlış acilmis.cinsellikle olması lazim.Evet kokusundan ben de tiksiniyorumama nabalım her güzelliğin var bir eksisi
Bugün kadınlar kulübü üyeleri kendilerini aştı, sağlam güldüm bugün yaBöğürmek iyiymiş yalnız, Allah korusun ya öğürmek olsaydı
en iyisi gaz maskesi takmakÇok pis kokuyor gerçekten prezervatif kullanıp ışığı kapatın
Ben de aynı şekilde o sırada nefes almamaya çalışıyorum yoksa öğürücemnefes almiyorum kokuyu almamak için ama konu bdv ye yanlış acilmis.cinsellikle olması lazim.
Ya gece gece güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün emiBöğürmek iyiymiş yalnız, Allah korusun ya öğürmek olsaydı
3 dk önce yorum yapmışsın ne ara ban yidin yahuBugün kadınlar kulübü üyeleri kendilerini aştı, sağlam güldüm bugün ya
Banyoya gidince vücuda bulaşıyor ya burnumu tikiyorum yikarkenBen de aynı şekilde o sırada nefes almamaya çalışıyorum yoksa öğürücem