Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kazağına dokunduğu an niyetini anlayıp gözlerini açman gerekirdi refleks olarak??
Konu sahibide, istemem yan cebime koy yapmış anlasanıza yoksa o kazaga dokundugu an gözler açılmalıydı birdahaki konusuda gözlerimi kapattım pantolonumu çıkardı olur

Eğer zevk almadiysan bu kesinlikle tacize giriyor

Şansını denemek istemiş

Et ete değecek abi tamam illa ileri boyutta bir şeyler olmasına hiç gerek yok ama en azından öpüşme olacak. Yoksa bacı gardaş olalım ne gerek var

Biz ne kötü kadınmışız millet böyle şeylerde soğuyor biz daha çok bağlanıyoruz..
Ayy ne var sanki yatırıp öhö öhö abartma istemiyorsan güzelce anlat bidaha yapmaz yapmaya yeltenirse ayrıl ama bu kadar da sıkıcı olma yaaa akışına bırak..

Soğuk kış günlerinde atlet fanila giyiyoruz bizler, hani kazağı kaldırınca fora olmasın diye

Destekliyse olur öyle eğer büyüklüğünden ise acilen destekliye başla sarkar onlar. Malum yer cekimi.

Gözünü kapat deyince siz ne yapacak acaba hediye falanmı aldı diye heyecanla düşünürken adamın yaptığına bak çok ayıp ya böyle şaka olmaz bence dalga geçer gibi .Ama sizde yüz vermiş elletmişsiniz bence en azından kazağın üstünden. O da altını merak etmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…