- Konu Sahibi minikorganizer
-
Ya öldüm gülmektenKazağın kaldırıp göğsünü öpene kadar gözünü açmadın mı...
Konu sahibide, istemem yan cebime koy yapmışBence kazağına dokunduğu an niyetini anlayıp gözlerini açman gerekirdi refleks olarak??
Eğer zevk almadiysan bu kesinlikle tacize giriyorçok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin(
Şansını denemek istemişçok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin(
Yani bende bilemedim bacımKonu sahibide, istemem yan cebime koy yapmışanlasanıza yoksa o kazaga dokundugu an gözler açılmalıydı birdahaki konusuda gözlerimi kapattım pantolonumu çıkardı olur
Fanila mı..Bu soğukta içinizde fanila yok muydu
Büyük meme sorunlarıBeni şaşırtan "adam sütyenini hangi ara çıkardı" yorumları oldu. Sadece benim mi memintolar sütyene sığmayıp pörtlüyor? Hatta atletlerimin de üstünden mıncıklanacak öpülebilecek kadar bir kısım oluyor yine
Destekliyse olur öyle eğer büyüklüğünden ise acilen destekliye başla sarkar onlar. Malum yer cekimi.Beni şaşırtan "adam sütyenini hangi ara çıkardı" yorumları oldu. Sadece benim mi memintolar sütyene sığmayıp pörtlüyor? Hatta atletlerimin de üstünden mıncıklanacak öpülebilecek kadar bir kısım oluyor yine
Ciddi ciddi kaldırdım pijamamı inceledim. Atletten bi %10-15 arası dışarıda kalıyor sütyenden de bi %30 kadarı pörtlüyor harbiden. Gayet de sütyen varken öpülüp mıncıklabiliniyorBüyük meme sorunları
95 D toparlayıcı giyiyorum kilom fazla ve onlar da büyüdü evet. Cup kısmı sıkmaya başladı bir de sırtı iyi ama. Of ne sıkıntı bunlar ya...Destekliyse olur öyle eğer büyüklüğünden ise acilen destekliye başla sarkar onlar. Malum yer cekimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?