• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi ciddi kaldırdım pijamamı inceledim. Atletten bi %10-15 arası dışarıda kalıyor sütyenden de bi %30 kadarı pörtlüyor harbiden. Gayet de sütyen varken öpülüp mıncıklabiliniyor :KK53:
Benim de öyle. Dar tişört bluz giyince sütyenin üstünden löpçük diye görünüyor eğer düzeltmezsem :D Sütyenin üstünde kalan bölüme ayrı sütyen alınır :D Bir de kocaman cup sevmiyorum, öyle olunca daha fena oluyor :D

Neyse bu da iyi, en azından sütyen çıkartmadan elleşme imkanı oluyor :D

95 D toparlayıcı giyiyorum kilom fazla ve onlar da büyüdü evet. Cup kısmı sıkmaya başladı bir de sırtı iyi ama. Of ne sıkıntı bunlar ya...
Kilo verirken cok dikkat etmelisin sarkabilirler bayağı.
Toparlayıcı artı 95 D de bırakta firlasinlar😃

Kilo verirken cok dikkat etmelisin sarkabilirler bayağı.
Toparlayıcı artı 95 D de bırakta firlasinlar😃
Toparlayıcıyı ilk aldığımda fırlamıyolardı ya 🙁 tekrar bir kilo verme serüvenine giriştim bakalım. Şimdi de sarktılar da kilo verince iyice şekilsizleşirlerse estetik yolu görünür bana. Güzel düzgün meme seven bir hatunum, mutlu olmam hem sarkık hem küçük olurlarsa.

Toparlayıcıyı ilk aldığımda fırlamıyolardı ya 🙁 tekrar bir kilo verme serüvenine giriştim bakalım. Şimdi de sarktılar da kilo verince iyice şekilsizleşirlerse estetik yolu görünür bana. Güzel düzgün meme seven bir hatunum, mutlu olmam hem sarkık hem küçük olurlarsa.
Küçüklük çok olmaz içi boş olur eti kalır. Söner yani. Kim güzel meme sevmez ki 😃

Yorumlar çok iyi ya cok güldüm 😂 Sevgilin memeni öpmüş olay bu mu şimdi? Her normal erkek gibi şansını denemiş ne var ki bunda? Devamını istememesi ilginç hatta 😊 Bir ortamda iki sevgili başbaşa kalıp ne yapacak başka? Çok rahatsız olacaksan umumi yerlerde buluş başbaşa kalma.

çok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin :KK43:(
Öpüşürken elleseymiş ya ne diye olay yaratmış.Gozunu kapat fln ne bılım ınsan sexden sogur:)

çok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin :KK43:(
Yaşlar kaç acaba

Boom.Kazağı kaldırırken senin farketmemen için narkoz etkisinde olman lazım.Neresinden tutarsan elinde kalıyor bu konu.Ayrıca bunu bu kadar dramatize etmeye gerek yok.

"Gözünü kapat"tan sonra başka bir gelişme bekliyordum, neyse ki aklıma gelen olmamış.
Bende 😅
İlk ilişkimde benzerini yaşamıştım ama ben gözümü açınca çok başka bir şeyle karşılaşmıştım 😬
Elleyip öpene kadar nasıl anlamamış konu sahibi anlamadım

Saçmalık. Bu kadar çok takıntılısınız ama sadece ikinizin olduğu bir ortamdasınız. Ayrıca gözünü kapat diyorsa bişey yapacaktır nasıl da açmıyorsunuz yani. Ha birde kazak çıkacak da hemen elleyip öpecek. Kazağa dokunduğu anda hissederdim.

Bence kafasina silah dayayin namus elden gitti deyip nikah masasina oturtun :D Başka yolu yok. Hoşunuza gitmediyse ayrilin. Yani benim rızam dışında biri bana bunu yapsa iğrenirdim. Bir de ne hikmetse öpüşmediğiniz kişi göğsunüzü öpme cesareti buluyor. Mantık hatası var bu senaryoda.

Bence ayrıl arkadaşım. Belli ki prensiplerine ters bi durum. Ayrıca utanmana da hiç gerek yok. O denemiş sen istemedin. Bundan sonra da bi erkek seninle evlilik öncesi yakınlaşmak istediğini söylerse devam ettirme. En başından kes ki hiç zamanını harcama, fırsat da verme. Allah her şeyin helalini nasip etsin. Benim şahsi fikrim bu. Kuranı Kerim de ne yazıyor; zinaya yaklaşmayın yazıyor. Hiç kendini üzüleceğin pişman olacağın durumlara getirme. Ortamlara da girme. Bu benim kendi fikrim. Lütfen yanlış anlama. Kimseyi yadırgamıyorum ama belli ki senin de değerlerine göre ters bi durum. O yüzden bu şekil yazıyorum. Üzülme ayrıca. Çıkart hayatından ve kendinle de gurur duyabilirsin. O an hayır diyebildin. Ne güzel işte. Allahım seni hayırlı ve razı olduğu bi kuluyla evlendirsin. Amin. Allah’a emanetsin. Amin.

“Kızım kızım üst tarafı kedi köpek yalar duruma gelincek artık önemli olan al taraf “ derdi rahmetli babaannem 20 sene önce . Yorumlarıda okuyunca aynende öyle olduğunu görüyorum. Hem konu sahibi güzel ayak yapıyor 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back