- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
2 gündür ayrılma konusunda fikrim daha belirginleşti.dün için ailemle konuşacağımı söylemiştim ona.dün defalarca msj çekiyo bana.ben ayrılmak istemiyorum.uzatmayalım.mutlu olalım vs.diye ama ben o kadar çok konuda ezilmişken ve üzülmüşken hiç bir gün yanımda olmadı.ailesinin yanında hep onları destekledi.evde yalnızken ve kapalı kapılar ardında bana değer verdiğini söyledi.
ama yukardaki yazılarımda aynı işyerinde çalıştığımızı söylemiştim.ve ben daha iyi pozisyondayım.boşanma sürecini aynı işyerindeylen yapmak ne kadar doğru ve kolay olur bilemiyorum ama dün ona işyerinden ayrılması gerektiğini söyledim.çünkü işini pek sevmez ve mesai arkadaşlarıylada çok anlaşamaz.zaman zaman yeni iş arayışları oluyordu.bana ben neden ayrılıyorum sen ayrıl dedi.bende sen zaten istemiyosun burda çalışmak bahaneyle ayrılmış olursun dedim.hem bu kadarcık fedakarlığıda yapıver dedim.nihayetinde benim mesleğim için bu şirket çok iyi.kendi mesleğimi düşünmek zorundayım herşeyden önce.boşansam bile ailemin yanına sığınacak değilim.ayaklarım üzerinde durmalıyım.
mesleginin olması çalışman artın
çocugun olmamasıda artı bu şartlar altında
eşinin seni korumadıgı zamanlar keşke sen kendini korusaydın
benim eşimde pasiftir
hayatta beni annesine babasına koruyamaz
biri bişey dese bön bön bakar bende kendi kendimi korurum
sende bunu yapsaydın tepkini gösterseydin
belki kv kp daha pasif kalırlardı
boşanmayı kafana koymuşsun hayırlısı olsun