- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
- Konu Sahibi minikorganizer
O da olmustur desem cok mu ayip olur kiKazağı kaldırdığı kazığı kaldırdı okudum ya Neyse ne diyim bilemedim şimdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da olmustur desem cok mu ayip olur kiKazağı kaldırdığı kazığı kaldırdı okudum ya Neyse ne diyim bilemedim şimdi...
Orası muamma bilemiyorumO da olmustur desem cok mu ayip olur ki
Acikcasi konuya cok inanmadigim icin boyle yorumlar yapiyorum ...Orası muamma bilemiyorum
Şahsen bende inanmıyorum benim kazağıma dokuncak ben hissetmicem.Hadi hissetmedim kazağıma dokunduğunu, göbeğimi açana kadar mühadele ederimAcikcasi konuya cok inanmadigim icin boyle yorumlar yapiyorum ...
Kaç yaşındasın sen. Bu kişiyle evlinlik düşünüyormusun evlilik öncesi yakınlaşma konusundaki düşüncenden bahsetmedinmi . Bu yakınlaşma seni fiziksel olarak daha çok yakinlastirmasin gercekten ne istediğini bil.bu kadar yanınlasın diye devamını getirmek zorunda hissetme kendini.onemli 9lan karakteri. Ona gore devam et iliskineçok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin (
reis yargı dağıtmış yavYani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????
Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.
Ben sizinle tanışmak istiyorum çok ciddiyimBiz de onu diyoruz zaten, sevgilisiyle öpüştükten sonra gözlerini kapatan ve hiçbir şey olmasını beklemeyen kadın ya salaktır ya da istiyordur.
Gözünü kapa diyor ve kapıyor ve öpüşme sonrası bu.
Vallahi iğrenç yazıcam ama en azından kazağı kaldırmış.
Başka şeyler eline tutuşturabilirdi herif, ışık hızında memelere ulaşan şahıs, aynı hızla pantolonu fırlatıp kukuyla da tanışabilirdi.
Falan filan.
bu soruyu ben soracaktım tühhhhKazağın kaldırıp göğsünü öpene kadar gözünü açmadın mı...
AhahahahahahBen sizinle tanışmak istiyorum çok ciddiyim
Hepiniz birden mapusa gireceksiniz, yapmayın etmeyin...O da olmustur desem cok mu ayip olur ki