• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bu tavukgöğsü mü de öyle şak diye paketinden çıkarıp elleniyor... isteğin dışında olması tabiki kötü ayrıl gitsin ama türk filmi gibi aman allahım kirlendiimm bu saatten sonra gelinliğim kefenim olur şekli düşüncenden bir sıyrıl. Yarın da göğsümü elledi hamile miyim diye konu açma. O potansiyeli sezdim ben...

kazağı kaldırmaya yeltendiği anda hissetmediniz mi, hissettiyseniz neden gözünüzü açmadınız. iç çamaşırı yokmuydu nasıl öpebildi soruları aklıma takıldı ama istemediğiniz bir şeyi yapması çok çirkin. soğuduysa ayrılın gitsin, dramatize edilecek bir durum göremedim ben.

Beceremeyeceksiniz şu b.ku yemeyin arkadaş.
Madem bu konuda sınırlarınız keskin neden başbaşa kalıyorsunuz ki?

Romantizmi tabu haline getirip, heyecanınıza yenik düşüp, bir şey yaşayınca şikayetleniyorsunuz..

E adam sevgiliniz değil mi? sokaktaki adam memenizi öpmüş gibi anlatmışsınız.
Bu kadar şaşıracak birşey yok, sevgililer bu konularda herzaman şansını dener Istemiyorsanız bir daha gözünüzü kapatmazsınız olur biter.
Namus meselesi haline getirmenize gerek yok. Bırak demissiniz adam bırakmış işte.
Ayrıca namus memede değil kafada, bunu da unutmayın.

Öpüşmeden sonra gözünü kapat diyince eline verdi falan sandım. Yalnız bu adam çok hızlı maşallah. Kazağı açtığı an elini yakalayamadın ve memeni öptü öyle mi? Bırak bu işleri konu sahibi sen gelirken biz dönüyoduk. Bunda kötü bişey yok ayrıca bir daha başkasıyla nasıl olacağım diye düşünüyosan öyle kimsenin karşısında gözünü falan kapatma😉

Ben hala anlamadim bu olay nerede oldu?
Evde başbaşa ise kaçınılmaz son
Halka açık yerde ise büyük sıkıntı
Sinemada ise azgın

Anlatamıyorum herhalde zaten öyle birşey yapmasını beklediğim biri asla değildi bende neye uğradığımı şaşırdım hiçbirşey yapamadım,ama tabiki de anında istemediğimin tepkisini koydum.
beklemeseniz de o bir erkek.Ve erkekler hormonları ile yönetiliyor.Keşke kendilerine mukayet olabilseler ama olamıyorlar.Abartılcak birşey yok bence çok rahatsız olduysanız konusmayın bir müddet yada ayrılın

Manyak değilse bu işi ulu orta bir yerde yapmamıştır.
Başbaşa idik diyorsanız, bu tarz yakinlasmaları istemeyen biri olarak ortamı doğru seçmeliydiniz..

Öpüşmeden sonra gözünü kapat diyince eline verdi falan sandım. Yalnız bu adam çok hızlı maşallah. Kazağı açtığı an elini yakalayamadın ve memeni öptü öyle mi? Bırak bu işleri konu sahibi sen gelirken biz dönüyoduk. Bunda kötü bişey yok ayrıca bir daha başkasıyla nasıl olacağım diye düşünüyosan öyle kimsenin karşısında gözünü falan kapatma😉
İlk cumlenize kahkaha attim 😁😁😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back