Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkesin tabusuna saygi duymak icap eder de,
atalarimiz ne demis, atesle barut yan yana durmaz diye,
gitmeyin oyle kuytu koselere niyetini de gayet bildiginiz bir adamla,
bakin simdi ikiniz icin de travmatik bir sonuc olusmus.

Elbette bu sekilde hissederken devam etmeyin,
ama bir sonraki iliskinizde de ates barut kuralini unutmayin.

Eğer konunuz gerçekte tacize uğramışsiniz, burda konu acacaginiza gidip şikayet etmeliydiniz,şikayet etmek için tecavüze uğramayı mi bekliyorsunuz.

Bu havada tek kat kazakla donmuyor musunuz ya? Yok kat kat giyiniyorsanız adam kazağı kaldırıp direkt nasıl ulaştı memelere?

Ben karsız, çok da soğuk olmayan bir yerde yaşıyorum ama yine de 10 kat giyiniyorum.
Acil bir durum olsa, hastaneye falan kaldırılsam, doktorlar kıyafetlerimi aşıp bana ulaşana kadar öteki tarafa göçerim.
Bu adamda nasıl bir el çabukluğu var anlamadım. Houdini mübarek.

Bence siz olayın heyecanı ve merakla ses çıkarmadınız ve sonra pişman oldunuz.
Mesajınızdan anladığım kadarıyla bu konulara bakışınız çok keskin çünkü ama hormonlara söz geçmiyor tabii.

Kendinizi kötü ya da suçlu hissedeceğiniz bir şey yok.
Ama yaptığı hoş değil yine de. İlk yakınlaşmanızda böyle sinsilik yapmamalıydı, çok itici. O yüzden soğukmakta haklısınız.
Ayrılacaksanız ayrılın ama kendinizi de kötü hissetmeyin.

bacım kazağını kaldırırken boynuna kolye takıp süpriz yapcağınımı sandın ?

Kaç yaşındasın sen. Bu kişiyle evlinlik düşünüyormusun evlilik öncesi yakınlaşma konusundaki düşüncenden bahsetmedinmi . Bu yakınlaşma seni fiziksel olarak daha çok yakinlastirmasin gercekten ne istediğini bil.bu kadar yanınlasın diye devamını getirmek zorunda hissetme kendini.onemli 9lan karakteri. Ona gore devam et iliskine

reis yargı dağıtmış yav

Ben sizinle tanışmak istiyorum çok ciddiyim

Önceden niyetini belli etmiş adam baştan devam etmeyecektiniz ilişkiye, size uymuyorsa. Kazağınızı açıp göğsünüzden öpecek ortamı da oluşturmayacaktınız. Nasıl farkedip engel olmadınız orasını da anlamadım

Adamın normal olamdigi da çok açık, neden ayrılmayalım mi düşünüyorsunuz hala? Hayır düşünuyorsanız da ortada büyük bir tezatlik oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…