Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Yaşlar kaç çok merak ettim?
Ayrıca adam size niyetini belli etmiş cinselliğe düşkünüm demiş. Siz karşıysaniz ben istemiyorum diyip orda bitebilirdiniz. Herkes kendine göre birini bulurdu. Siz bişey dememissiniz adam da uygun ortami yaratıp faliyete geçmiş ıste olay bu. Akıl istemişsiniz ayrılın demişler ayrılmamışsınız.
Adam sizi kandırmamış yada zorla bişey yapmamış. Niyetini baştan söylemiş.
Siz hala rahatsızsiniz buraya gelip konu açıyorsunuz adama sapık muamelesi yapıyorsunuz ama hala ayrılmıyorsunuz

Ya arkadasim kazagin altinda hicbir sey yok muydu yani oraya gelene kadar kazagini acana kadar senin gozler hep kapali mi buarada?
Ne Desem bilemedim.

Aynı kişiden mi bahsediyorsunuz?

Eğer öyleyse, hayatımda kimseye öptürmedim, elletmedim, çok pişmanım diyen biri için fazla cesur adımlar atıyorsunuz.

Oncelikle ne olursa olsun eli kolu zorla turulmayan bir insanin kazak atlet ve sutyeninin siyrilip memelerinin opulmesinin bir saniye icerisinde gerceklesmesini mümkün bulmuyorum, ama varsayalim donakaldiniz, bu dupeduz taciz, sacma bir taciz, opmek ya da sarilmak gibi degil, otobüste parmak atmak gibi, sifir duyguyla yapilmis fantazik bir eylem olurdu, kalkip da ne yapsam diye sormak sacma degil mi?

Benim için kadına gözlerini kapattırıp pat diye vücudunu elleyen adam sapıktır.

Benim için kadına gözlerini kapattırıp pat diye vücudunu elleyen adam sapıktır.
Biz de onu diyoruz zaten, sevgilisiyle öpüştükten sonra gözlerini kapatan ve hiçbir şey olmasını beklemeyen kadın ya salaktır ya da istiyordur.
Gözünü kapa diyor ve kapıyor ve öpüşme sonrası bu.
Vallahi iğrenç yazıcam ama en azından kazağı kaldırmış.
Başka şeyler eline tutuşturabilirdi herif, ışık hızında memelere ulaşan şahıs, aynı hızla pantolonu fırlatıp kukuyla da tanışabilirdi.
Falan filan.

Adamla muhtemelen arabadaydınız
Yoksa bu şekil davranacağı bir ortam yok
Hiç bi erkekle öpüşmezdim ama bunla oldu diyorsun
Kaldı ki adam cinselliğe önem verdiğini düşkün olduğunu yaşamak istediğini söylemişti sende ilişkiye "ciddi" olarak devam etmişsin ayrılmak yerine
Bana göre sevdiğin ve evlenmek istediğin insanın vücudunu merak edersin ve dokunursun yani böyle uzun öpüşmeler elbet bir yere varıyor dokunmak gibi
Ben burda mağdur bir kadın göremedim
İstemem yan cebime koy misali
Madem çok karşısın bunlara adama bascaksın tekmeyi
Soğudun diyip ilişkiye devam etmekle olmuyor
Buraya konu açmışsın milletin normal bunlar yeaa demesini bekliyorsun sanırım ama bana göre yakınlaşmak normaldir başkasına göre doğru değildir vs herkesin hayat görüşü ayrı
Millet sana nerde oldu bu olay diyor
Kazağı kaldırırken farketmemen mümkün değil diyor sen spor atlet giymiştim diyorsun
Saçmalardan seçmeler

Kazağı kaldırırken hissetmemeniz olanaksız olan olmuş artık bence yolunuza bakın rızanız olmadan bu hareket çok çirkin.

Ben bu kadınlara hayranım, yani böyle nefsli kadınlara. Ben eğer bir adamdan hoşlanıyorsam daha da yoğunu seviyorsam ben öpmek isterim onu mümkün değil duramam. Nasıl dayanıyorsunuz. Bir de ten uyumu denilen bir şey var bırakın bu eli elime değmesin şeylerini. Sonra pişman oluyorsunuz yatakta hiç iyi değil diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…