- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi minikorganizer
Irzına gecmemiski
Söylemeyin böyle lütfen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Irzına gecmemiski
Ayrılma ayrılma devam et, bugün gözünü kapatıp öpmeye yeltenen yarın asıl amacına ulaşır sonra yine gelip sorarsın ne yapayım diye...Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Ama bize de hak ver ortada saçma bi tablo var, ayrıl ayrılma demek bize düşmez ama adam duduştan öpüyor sonra da gözünü kapa sakın açma diyor siz gözleri kapıyorsunuz sonra o da ne ne büyük bi süpriz ne beklenmeyen bi hareket.Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Yazmak istedigimi yazmissinYani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????
Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.
Ne anlatmak istedigimi düzenledimSöylemeyin böyle lütfen..
Ne anlatmak istedigimi düzenledim
Olur mu öyle şey...Kadının izin verip vermemesiyle ilgilenmiyorum ben. Bakış açısı farkı. Bana göre bu adam sapık. Kadın engel olmadıysa bile sapık, izin almadan, rızasını sormadan böyle bir şeye kalkıştığı için.
isteyen bir kişi bırak istemiyorum diyerek tokadı geçirir mi?Kabul et sen de istemissin
Kaç yaşındasın?isteyen bir kişi bırak istemiyorum diyerek tokadı geçirir mi?
Yani akıl var ama sizinki nerede uçmuş acaba.Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Evet yazdım ve geniş damgasını da hepimiz adına yedimYazmak istedigimi yazmissin
Güven vermiyorsa ayrıl.Müdahale ettim tabi ama ağır ağır hareket etse zaten açmasına bile izin vermezdim beklemediğim bir anda oldu.
Sizin sevgiliniz öpmeden veya bir şeyler yapmadan önce izin mi istiyor?Kadının izin verip vermemesiyle ilgilenmiyorum ben. Bakış açısı farkı. Bana göre bu adam sapık. Kadın engel olmadıysa bile sapık, izin almadan, rızasını sormadan böyle bir şeye kalkıştığı için.
hahahah içimden geçenleri yazmışsınız. genişlik değil gerçekler aslındaEvet yazdım ve geniş damgasını da hepimiz adına yedim