• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Ama bize de hak ver ortada saçma bi tablo var, ayrıl ayrılma demek bize düşmez ama adam duduştan öpüyor sonra da gözünü kapa sakın açma diyor siz gözleri kapıyorsunuz sonra o da ne 🙄🙄🙄 ne büyük bi süpriz ne beklenmeyen bi hareket.

Bi sütyen felan giymiyor musun içine? Hafi kazak anlamdında sütyen çıkarken de mi farketmedin? Bana inandırıcı gelmedi konunuz.

Yani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????

Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.
Yazmak istedigimi yazmissin 😂👍

Kadının izin verip vermemesiyle ilgilenmiyorum ben. Bakış açısı farkı. Bana göre bu adam sapık. Kadın engel olmadıysa bile sapık, izin almadan, rızasını sormadan böyle bir şeye kalkıştığı için.
Olur mu öyle şey...
Nikahlı kocanızla bile kadın rızasına bakar.
Dur dediğin anda koca kişisi ilişkiye devam ederse tecavüzdür onun adı.
Kadın rızası her şeydir.
Kimse birini öpmek, sevişmek için soru sormaz, sorulmaz zaten bu.
Olaylar gelişir ve kadın gevşer, hoşuma gittiğini belli eden sinyaller yollar, kesin kati kurallar hakkında konuşmamıştır falan.

Adam sapık olsa dur dediğinde durmazdı, değil mi?
İlk defa böyle bir konuda kadına kızıyorum, haydi varsayalım adam sapık.
Gözün açık olacaksın arkadaş(mecazi), sen niye böyle şeyler istemediğin biriyle tenhalarsa öpüşüp gözler kapayıp bekliyorsun?
Adam helal süt emmiş bence, çok daha başka şeyler olabilirdi, dur deyince durmuş yani!
Ya durmasaydı???

Yazık, günah ya.
Kızlarımız cin olacak, güvenmediği, istemediği ortamlara girmeyecek, ağzı açık bakmak yerine gözleri 8 açıl bakacak, baktı ki işin rengi değişiyor basacak tokatı, çıkaracak bir yaygara kendini koruyacak.

Karşındaki erkek. Hiç gözünü kapat diosa kapatılırmı. Hele ki açma diosa sen düşün artık dicem olan olmuş. ☺️🙈

Çok sağolun bi fikir istedim ayrılıp ayrılmamakla ilgili ondan sonra ben istekli oldum çok teşekkürler
Yani akıl var ama sizinki nerede uçmuş acaba.
Kazak kalkarken algı yok, adam bunu yapınca ayrılma algısı yok falan.

Siz haklısınız diyelim gerçekten istemediniz ve rahatsız oldunuz, bırakın beraber olmayı, adamı beni taciz etti diye şikayet etmeniz icap etmez mi?
Vallahi tuhafsınız, billahi tuhafsınız.

Kadının izin verip vermemesiyle ilgilenmiyorum ben. Bakış açısı farkı. Bana göre bu adam sapık. Kadın engel olmadıysa bile sapık, izin almadan, rızasını sormadan böyle bir şeye kalkıştığı için.
Sizin sevgiliniz öpmeden veya bir şeyler yapmadan önce izin mi istiyor?

"Hayatım göğüslerini elleyebilir miyim" diyen birine ben gülmekten yanıt veremem şahsen, o ne öyle diye.

Adam sınırlarını bilmiyor ve hadsiz evet, bu konuda hak verebilirim ama sapıklık çok başka bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back