• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin :KK43:(
Irzına gecmeye calısmıs gibi anlatmıssın ki kazagını kaldırırkende engel olabilirdin anladıgım kadarıyla elin kolun baglıda degildi. Hayır yani yakınlasmak sevgililerin arasında olagan durumlarken madem bu kadar cekiniyorsunuz olayı namus kavramına getiriyorsunuz neden hayatınıza birini almakta ısrarcı oluyorsunuz?
Manitasız takılın:KK66:

Son düzenleme:
Anlatamıyorum herhalde zaten öyle birşey yapmasını beklediğim biri asla değildi bende neye uğradığımı şaşırdım hiçbirşey yapamadım,ama tabiki de anında istemediğimin tepkisini koydum.

Arkadaşlar şunu merak ediyor sadece,kazağı kaldırırken hiç mi hissetmedin diyorlar.
O anda kafasına indirecektin ki anşasın.

Çok hızlı hareket edilmiş olabilir, yada konu sahibi bir an neye uğradığını şaşırmış olabilir. Ne olursa olsun karşıdakinin sapık olduğu gerçeğini değiştiremez.
Kimse hokkabaz ya da sihirbaz değil.
Çok şükür sevişen kadınlarız da.
Bir kıyafetin kaldırılıp göğse ulaşma, ellenme ve öpülme süresine hakimiz.

Böyle konularda kadınlara kızıyorum, yanlış sinyal gönderiyorlar.
Sonra adamın adı sapık oluyor.
Sevgilinle öpüştün sıkıntı yok, gözünü kapa dedin kapadı, kazağı kaldırdın sıkıntı yok, elledin bir şey yok, öpünce vay efendim sapık.
Öncesinde o kazak tutulduğu an ya da herhangi bir konuşmada adam cinselliğe düşkünüm diyorsa açık açık ‘ben asla istemiyorum’ diyeceksin.

Birçok kadın istemem yan cebe koy yapıyor, naz adı altında.
Hep yanlış sinyal.
Madem rahatsız oldun, dur yapma yerine bas tokatı, bağır çağır hakaret et ve ayrıl biran önce.
Hala soru sorma yani.
Biraz omurgalı olsak, sorun kalmayacak.

Güldüm yani kusura bakmayın 😂 komik geldi. Madem böyle olaylara karşısınız istemiyorsunuz uygun ortama giren sizsiniz .
Demek ki adamla tenha kimsenin olmadığı bir yerdeydiniz. Bi cafe de olsanız bunu yapacak cesareti bulamaz. Açtı diyelim elleyene kadar nerdeydiniz? Nerden tutsak elimizde kalıyor bu konu. Sizde istemişsiniz bu kadar basit.

Kimse hokkabaz ya da sihirbaz değil.
Çok şükür sevişen kadınlarız da.
Bir kıyafetin kaldırılıp göğse ulaşma, ellenme ve öpülme süresine hakimiz.

Böyle konularda kadınlara kızıyorum, yanlış sinyal gönderiyorlar.
Sonra adamın adı sapık oluyor.
Sevgilinle öpüştün sıkıntı yok, gözünü kapa dedin kapadı, kazağı kaldırdım sıkıntı yok, elledin bir şey yok, öpünce vay efendim sapık.
Öncesinde o kazak tutulduğu an ya da herhangi bir konuşmada adam cinselliğe düşkünüm diyorsa açık açık ‘ben asla istemiyorum’ diyeceksin.

Birçok kadın istemem yan cebe koy yapıyor, naz adı altında.
Hep yanlış sinyal.
Madem rahatsız oldun, dur yapma yerine bas tokatı, bağır çağır hakaret et ve ayrıl biran önce.
Hala soru sorma yani.
Biraz omurgalı olsak, sorun kalmayacak.
Kadının izin verip vermemesiyle ilgilenmiyorum ben. Bakış açısı farkı. Bana göre bu adam sapık. Kadın engel olmadıysa bile sapık, izin almadan, rızasını sormadan böyle bir şeye kalkıştığı için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back