- 14 Nisan 2019
- 2.154
- 5.689
- 88
- 31
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Bu nasıl kafa sanki adam sana tecavüz etmiş gibi konuşuyorsun tabiki hoş değil davranışı fakat depresyona girilecek bir durum yok soguduysan ayrıl pek ayrılmaklik bir durum görmüyorum ciddi düşünmüyormusuniz zatençok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin(
Ben gözümü açtım açmasına zaten yaptığı şey uzun sürmedi direkt istemediğimi söyledimKazağın kaldırıp göğsünü öpene kadar gözünü açmadın mı...
Şaka mısınız ya adam kadının rızası olmadan göğsünü öpüyor siz ne diyorsunuz!Yani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????
Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.
Niye?Karşınızdaki tam bir sapık.
gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi
Fikir almak istedimBen de bu tür durumlar yaşayanların gelip burada anlatmasına şaşırıyorum
Yani ne dememizi bekliyorsunuz gerçekten?
Biz ne yapabiliriz ki?
İşte o çok öyle değil gibi, 5 6 saniye en az süre var:)Şaka mısınız ya adam kadının rızası olmadan göğsünü öpüyor siz ne diyorsunuz!
Şimdi bişe yazacam banlanmak istemiyorm ama maalesef her insan sizin kadar geniş değil kusura bakmayın..Yani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????
Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.
Çok hızlı hareket edilmiş olabilir, yada konu sahibi bir an neye uğradığını şaşırmış olabilir. Ne olursa olsun karşıdakinin sapık olduğu gerçeğini değiştiremez.Niye?
Pardon da bir Allahın kulu ben izin vermeden kazağımı kaldırıp, sütyeni aşıp da memelerimi mıncırıp öpemez.
Kazağın yukarı hareketini hissettiğim an, kafayı çakmış olurum eğer istemiyorsam
Avanak gibi kazağımı kaldırınca acaba ne yapacak diye beklemem yani...
Ben gözümü açtım açmasına zaten yaptığı şey uzun sürmedi direkt istemediğimi söyledim
Başka bir arkadaş yazmış, size söylenenlere kulak asmıyorsunuz ki herkes ayrıl demiş adam cinselliğe düşkünüm demiş. Dinlemeyeceğin kişileri niye boşuna yoruyorsun?Fikir almak istedim
Siz kendi darlığınızda mutlusunuz demek ki size ne???Şimdi bişe yazacam banlanmak istemiyorm ama maalesef her insan sizin kadar geniş değil kusura bakmayın..
Elhamdülillah böylesi darlıksa Allah genişletmesinSiz kendi darlığınızda mutlusunuz demek ki size ne???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?