Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
çok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin (

Yani konu pek inandırıcı gelmedi ama lütfen evlenmeden önce öpüşün dokunun sevişin.
Adam belki gay belki biseksüel
Belki ten uyumun yok belki ağzı kokuyor belki iğrenç öpüşüyor belki sevmeyeceksin?????

Aman eli elime değmedi kızları bi gidin lütfen.

Adam heyecana gelmiş ellemiş,çarpsaydın 2 tane suratına

Gösterdim ama elletmedim diyorsunuz

Neyse efendim, dünyada memelerinizi kocanız harici biri gördü diye namussuz olmazsınız.
Keza yatsanız da olmazsınız da, konu dışı bilgi bu.
Yani devam mecburiyetiniz falan yok, altı üstü inekte de çokça varolan bir organ.
Bu kadar anlam yüklemeyin, hoşlanmadıysanız basın tekmeyi.

Son düzenleme:
"Gözünü kapat"tan sonra başka bir gelişme bekliyordum, neyse ki aklıma gelen olmamış.

Bu yüzden ilişkinize devam etmenizi gerektiren veya başkasının yüzüne bakamayacağınız bir durum yok ortada. Utanması gereken de siz değilsiniz. Sizin bu konulardaki tavrınızı bilen ve isteğiniz dışında bunu yapan sevgiliniz.

Hoşunuza gitmediyse ayrılabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…