Utanarak paylaşıyorum sizlerle..

Babanız anladığım kadarıyla agresif öyle belirtmişsiniz , bu konuşmayı yaptığınızda ortalık duman olur.. erkek kardeşiniz şuan daha çok ergenlik döneminde olabilir ona söylemenizdede sorun yaşarsınız ama bu durumda da tüm yük sizin üzerinizde kalıyor iş annenizde bitiyor madem öyle açsın davasını babanız elbet tamam diyecek dava açılınca istemiyorum desin

Haklısınız sanırım. Babamla konuşmadan önce, annemle konuşmam gerekiyor. Tamam o adamdan ayrılıyorum dese ne değişecek ki ihanet edildi bir kere.. boşanmaları gerekiyor. Olması gereken bu Zaten bende farkındayım ama. İnan'ın ne kadar üzülsem de hepsini düşünüyorum ve olacaklar için (eğer boşanmaya giderse ya da babam öğrenirse) korkuyorum ister istemez. Babam nerede yaşayacak kardeşim ne olacak olan ona olacak. Yaşça da küçük benden bu şekilde bir travmayı kaldıracak bir karakteri yok. Onun gençliğini hayatını zehir edecekmişim gibi geliyor. Biliyorum bunların tek sorumlusu annem. Resmen labirent gibi sinirlerim bozuldu Allahtan kimseyi tanımıyorum burada kimsede beni tanımıyor

Anneniz kurulu düzenini bozmak istemiyor ama sizin psikolojinizi bozmuş..Buna hakkı yok.babana söyleme ama annenio adamı bırakması hususunda ikna et.nefretini dilegetir

Babanız öğrenmeden boşanırlarsa en azından bu durum daha kolay atlatılır ilerde herşey daha kötü olabilir en doğru yol annenizin boşanma davasını açması olacaktır , kardeşiniz için yaşı küçük anladığım kadarıyla ve o bir erkek çocuğu annenesine bunu konduramaz bi süre siz yanınıza alabilirsiniz sonra zaten iş güç sahibi olup hayatını kurtarır inşallah

Susarak hem babanıza yapılan şeye göz yummuş oluyorsunuz hem de diğer tatafta başka bir kadının sürekli aldatılarak yaşamasına göz yummuş oluyorsunuz.
Aldatan iki kişinin de ayrılıp,canları hala istiyorsa birbirleriyle evlenmeleri gerek.
Ifadeleriniz sizin ne kadar naif biri olduğunuz hakkında bilgi verdi bana.
Ancak 3-4 sene bu haksızlığa,edepsizliğe nasıl susabildiniz hayretler içindeyim.

Öncelikle ben senden bir yaş küçüğüm ve annem babam ayrı..Sen bir evliliği yürütebilecek misin kendi hayatında bu sıkıntılar varken? Beklemek herşeyi dahada zorlaştırır ve düşünsene baban için senden öğrenmezse sanada güveni kalmaz bence annene babana anlatacağını söyle ve babana sen anlat olanları.. Ve kimliğini gizleyecek bunkadar utanacak birşey yok senin ayıbın değil bu olan bunuda bil

Diger adamin esi durumu farketmemis mi?
Babaniza ulasip anlatsa durum daha vahim olur.
En iyisi annemizi bosanmaya ikna etmek.

Bir de bana sorun nasıl sustum içime attım. Zor..

Neden bu insanlar böyle? Sevse aldatır, aldatsa sever. Bıktım yani o adamın suçu ne yuvasına sahip çıkmak mı, yoksa annenle evli kalmak mı? Söyle babanın iyiliği yuvan için söyle o baba bunu hak etmedi canım.

Utanma sen neden utanıyosun. Utanması gereken annen. Açık açık anneni babanı al ortaya konuş. Hiç kasma,sıkma kendini. Ailem onlar diyorsun da aile ortada yok farkındaysan. Ben babanın da bildiğini düşünüyorum insan karısını bilmeyecek de kimi bilecek. Çatır çatır söyle. Hasta oldum sizin yüzünüzden hala bitirmediniz bile bile demelisin. Evliliğine hiç girmiyorum o beni ilgilendirmez. Ama sen söyle

Bence annenize babamdan ayrıl ne yapıyorsan öyle yap. Yoksa herşeyi babama anlatırım diye tehdit et. Ay ben düşünemiyorum babama asla kıyamazdım. Siz dört sene nasıl beklediniz. İnanamıyorum.

Merhaba ,bazı sorunlu evliliklerde genelde çocuklar için devam edildiği görülmekte.Çocuklar evlendikten sonra yada ayrı yaşamak istediklerinde eşler artık beraber yaşamak istemiyor.Babanıza bence acımayın..en az sizin farkında olduğunuz kadar o da farkındadır emin olun.Siz en özel günlerinizi bunları düşünerek negatifleştirmeyin derim..Artık Siz de aile olma yolunda bir adım atmışsınız keyfini çıkarın.Su akar yolunu bulur.

Annen babana söyledi mi ayrılmak istediğini? Söylediyse ve adam kabul etmiyorsa kimse kusura bakmasın ama normal bir aldatma olarak görmem bunu. Durum buysa bence siz karışmayın.

Evlenmek için küçük değilsin. İdeal yaşındasın. Evliliğin nasıl bir müessese olduğunu algılayabilecek yaşa gelebilmişsen evlenedebilirsin. 19 yaşımda evlendim. 23 yaşındayım. Hiç pişman olmadım Allah pişman etmesin.

Yerinizde olsam anneme taş duvar soğuk olurdum. Hatta mümkünse ondan nefret ettiğimi söylerdim ki bütün morali bozulsun. Bu durumu bir şekilde düzeltmek zorunda. Ya eşinin kıymetini anlayıp sevgilisini bırakacak ya da babanzdan ayrılacak. Eğer onu sevmiyorsa nden boşanmıyor?

acikcasi bir insan 3-4 yil nasil aldatildigini anlamaz ki?! akil alcak gibi degil...
annen o adamla kusura bakma seni incitmek istemiyorum cinsellikte yasiyordur.
baban bunu bugune kadar anlamadiysa ya anlamamazliktan geliyor yada asiri ilgisiz ve anneni malesef böyle birseye sürükledi. ama karsi tarafdaki bayan esi yani nasil anlmamais bunca zaman pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…