- 26 Mayıs 2017
- 31
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi ChoosenAngel
-
Anneme kalsa ayrılacak fakat babam ayrılmak istemiyorAnnenizin babanızdan ayrılması lazım, tek çözüm bu.
Haberi yok mu aldatildigindanAnneme kalsa ayrılacak fakat babam ayrılmak istemiyor
Böyle devam etmez, anneniz gerçekten istese boşanır. Diğer adam da evli, annenizle evlenmiycek boşansa da çünkü, babanız cepteAnneme kalsa ayrılacak fakat babam ayrılmak istemiyor
Hayır yokHaberi yok mu aldatildigindan
Ogrenirse zarar verecek bi adam mi neden ayrılmak istemiyorHayır yok
Yapmazdım demeyin. Başınıza gelmeden bilemezsiniz çünkü zor bir durum..Annenizle son defa konuşun. Onu uyarın.
Eğer umrunda olmazsa da babanıza anlatın.
Ben babamın yıllarca boynuzlanmasına asla göz yumamazdım.
Kimisi anlat diyor kimisi annen ile konuş diyor ama yukarı da da belirttiğim gibi çok kötü şeyler de yaşandı annemle konuştuğum da oldu fakat değişen hiç birşey yok. Babamı böyle birşeyi nasıl söyleyebilirim? Erkek kardeşim var onun birşeyden haberi yok fakat zor zamanlar geçiriyor ve çok fazla içine kapanık. Onu nasıl böyle birşeyin içine atabilirim ki? Bir konuşmayla herşey paramparça olacak. Bu kolay bir şey mi ?Yani öylesine zor bir durum ki Allah kolaylık versin.. bu durumu Zaten bildiğinizi anneniz biliyor oturun konuşun ne kadar rahatsız olduğunuzu bilsin , eğer istemiyorsa babanızdan ayrılsın en azından sizi de böyle zora sokmamış olur küçücük yaşınızda ne gerek var bunları düşünmeye hem bi de düğün Arife'sinde..
Muhakkak zordur,Allah yaşatmasın inşallah da başıma gelmez.Yapmazdım demeyin. Başınıza gelmeden bilemezsiniz çünkü zor bir durum..
Düşünmez olur muyum düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Ama babamla konuşmaya da cesaretim yokBu durumu ilerde ortaya ciksa nisanlin nasil tepki verir.baban nasil tepki veriri bunkari dusun.biran once bosanmalari lazim sonra istedigini yapsinlar.ortaya cikinca seninde sucun olacak haberin var ve goz yumdun gibi muamele gorebilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?