kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum biliyortum çok ağır eleştrilere maruz kalacağım bunu göze aldım ama yazmam gerekti paylaşmak zorundaydım
ben nişanlıyım biraz sorunlu nişanlandım nişanlım ile sorunlar yaşadık toparlandık vs derken bir şey farkettim sorun yok aslında ama bir şeyler eksik gibi oda benim doyumsuzluğumdan kaynaklanıyor
bir daha dünyaya gelsem birdaha nişanlımı dilerdim yaradandan ama o beni çok boşluyor yani şöyle ben aşırı ilgiye alışmış bir kızım herzaman erkeklerden aşırı ilgi beğenir görmüşümdür hatta şuan kilolu olmama rağmen bakmaz dediklerimden bile ilgi görüyorum nişanlıyım diyorum sorun şu ki ben eskiden aşırı çapkın bir kızdım hayatımda ilk defa bir erkeğe nişanlıma sadık kaldım onun dışında hep aldattım aldatıldım vs kımseye asırı deger vermedım neyse nişanlım son zamanlarda bir garıip ilgisi var ama duygu yok sankı benımle bır arkadas kanka gıbı sohbet edıyor gecenlerde bu durum benı cok sınırlendırdı nefes darlıgı yasadım hastaneye kaldırdılar sebebı ıse nısanlımla bır konuda tartıstık ve benı yıne yanlıs anladı bende sınır krızıne gırdım ben duygusallık dedıkce adam hödükleşiyor sanki bundan 5 sene once 2 defa duygusal bosluklardan mutsuzluklardan capık aıle duzenınden dolayı ıntıhar ettım ama rabbım sans verdı hala yasıyorum ama bu ara oyle mutsuzluklar yasıyorum kı aklımdan ölüm her umruzlukluk gecıyor
nısanlım bırara ne olduysa sakın aklından kotu seyler gecırme cocuklarımız olacak ben daha senın hamıleyken nazlarını cekecegım dedı ben ıcıme bır oturdu agla agla sabaha kadar agladım allahım affet benı ıntıharı nasıl aklımdan gecırırım dedım ve vazgectım aslında nısanlım çok iyi birisi evden cıkma desem cıkmaz öylesıne mukemmel ama gelın gorun ki bana duygusuzlasmaya basladı yanı beni incitmekten cekınmıyor soyleyecegınden gerı kalmıyor duygusuzlugu benı duygu arayısına yonledırıyor kendımı kasıyorum allahtan kork o senı aldatıyormu kı sen bunu dusunuyorsun hadı bunu gectım evlendıgınde bıraz sorun olsa kocanı mı aldatacaksın dıye telkın edıyorum cok sukur yanlıs bırseyler yapmadım ama aklımdan duygu ıhtıyacı hıssettmek bıle gecmesı benı cok utandırıyor kendımı cok suclu hıssedyorum kızlar ne olur bana bır fıkır verın kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum