How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

utanarak itiraf ediyorum kendimden nefret ediyorum :(

evet bana gercekten yazıklar olsun boyle seyler aklımdan gecırdım o ki bir erkekken benden uzaktayken boyle seylerden sakınıyor ben onun kadar olamadım ama ben ılk basında herseyı ıle kendımı ona anlatmıstım ben ılgsızlıge gelemem bunalıma gırerım vs dıye bunu kendımı savunmak ıcın yazmıyorum hatta hala soyluyorum ben bosluyorsun dıye oda ısler cok yogun ne yapayım askım dıyor ne kadar yogun olursa olsun aksama kadar ınsan yemek zamanı bır kere arar ne yapıyorsun dıye sorar dıye dusunuyorum yanımda degıl en azından ılgısı olsa ne olurdu o duygusallıgı dısında cok mukemmel bır erkek acaba oda mı bocalıyor benı sevmıyormu zorlamı evlenıyor dıyede dusunmuyor degılm

ne demek bu bana yazıklar olsun lafları falan?
sakın böyle düşünme.bence senin psikolojin fena bozuk.ve bu çok eskiye dayanıyor.geçmişinde yaşadığın ilişkiler ya da ailevi sorunlar bunun gerekçeleridir.Şu an sen kendinden emin değilsin ki sevginden nasıl emin olasın? saçma tamamen.Sen kötü bir insan değilsin bu çok açık,kötü olsan vicdan azabı çekmezsin düşüncelerin için.Şimdi yapman gereken bir an önce yoğun bir psikiyatrik tedavi dönemine girmelisin,bu dönemde evliliği asla düşünmemelisin çünkü kafan bulanık,sakın nişanlını aldatma gerekirse ayrıl.ama aldatma sana da yazık ona da yazık.karakterin bu kadar yaralı olmasa ilgisiz yaşayamam düşüncelerine girmezdin.kendini de üzme,profesyonel yardım almadan da iflah olmazsın bunu da bil.Bunlar benim düşüncelerim.Allaha emanet ol canım.

mükemmel bi erkek deyip duruyosun da oyle olsa bunları düşünmezdin, başta ilgiye alıştırıp sonra sıkılıyolar, evlendikten sonra tamamen ilgisizliğe vuruyolar. aldatma tabi ki ne çözüm ne sonuç, aldatmayı düşünebiliyosan, ayrılmalısın bence, demek ki doğru erkek değil. ha ben ilgi de gösterse yine düşünürüm o kadar çapkınım diyosan, ciddi ilişki kurma takıl, günübirlik vs.
herkes sadık karakterli olacak diye bi kaide yok ama öyle olmayanlar da ciddi ilişki içine girip kimsenin başını yakmaısnlar

mükemmel bi erkek deyip duruyosun da oyle olsa bunları düşünmezdin, başta ilgiye alıştırıp sonra sıkılıyolar, evlendikten sonra tamamen ilgisizliğe vuruyolar. aldatma tabi ki ne çözüm ne sonuç, aldatmayı düşünebiliyosan, ayrılmalısın bence, demek ki doğru erkek değil. ha ben ilgi de gösterse yine düşünürüm o kadar çapkınım diyosan, ciddi ilişki kurma takıl, günübirlik vs.
herkes sadık karakterli olacak diye bi kaide yok ama öyle olmayanlar da ciddi ilişki içine girip kimsenin başını yakmaısnlar
altına imzamı atıyorum..

kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum biliyortum çok ağır eleştrilere maruz kalacağım bunu göze aldım ama yazmam gerekti paylaşmak zorundaydım :(
ben nişanlıyım biraz sorunlu nişanlandım nişanlım ile sorunlar yaşadık toparlandık vs derken bir şey farkettim sorun yok aslında ama bir şeyler eksik gibi oda benim doyumsuzluğumdan kaynaklanıyor :( bir daha dünyaya gelsem birdaha nişanlımı dilerdim yaradandan ama o beni çok boşluyor yani şöyle ben aşırı ilgiye alışmış bir kızım herzaman erkeklerden aşırı ilgi beğenir görmüşümdür hatta şuan kilolu olmama rağmen bakmaz dediklerimden bile ilgi görüyorum nişanlıyım diyorum sorun şu ki ben eskiden aşırı çapkın bir kızdım hayatımda ilk defa bir erkeğe nişanlıma sadık kaldım onun dışında hep aldattım aldatıldım vs kımseye asırı deger vermedım neyse nişanlım son zamanlarda bir garıip ilgisi var ama duygu yok sankı benımle bır arkadas kanka gıbı sohbet edıyor gecenlerde bu durum benı cok sınırlendırdı nefes darlıgı yasadım hastaneye kaldırdılar sebebı ıse nısanlımla bır konuda tartıstık ve benı yıne yanlıs anladı bende sınır krızıne gırdım ben duygusallık dedıkce adam hödükleşiyor sanki bundan 5 sene once 2 defa duygusal bosluklardan mutsuzluklardan capık aıle duzenınden dolayı ıntıhar ettım ama rabbım sans verdı hala yasıyorum ama bu ara oyle mutsuzluklar yasıyorum kı aklımdan ölüm her umruzlukluk gecıyor :( nısanlım bırara ne olduysa sakın aklından kotu seyler gecırme cocuklarımız olacak ben daha senın hamıleyken nazlarını cekecegım dedı ben ıcıme bır oturdu agla agla sabaha kadar agladım allahım affet benı ıntıharı nasıl aklımdan gecırırım dedım ve vazgectım aslında nısanlım çok iyi birisi evden cıkma desem cıkmaz öylesıne mukemmel ama gelın gorun ki bana duygusuzlasmaya basladı yanı beni incitmekten cekınmıyor soyleyecegınden gerı kalmıyor duygusuzlugu benı duygu arayısına yonledırıyor kendımı kasıyorum allahtan kork o senı aldatıyormu kı sen bunu dusunuyorsun hadı bunu gectım evlendıgınde bıraz sorun olsa kocanı mı aldatacaksın dıye telkın edıyorum cok sukur yanlıs bırseyler yapmadım ama aklımdan duygu ıhtıyacı hıssettmek bıle gecmesı benı cok utandırıyor kendımı cok suclu hıssedyorum kızlar ne olur bana bır fıkır verın kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum :(

bence şunu kabullenmemişsiniz siz artık başıbağlı bir bayansınız tabiri caizse ve nişanlınızı seviyorsanız onunla mutlu olmayı deneyin

evlendikten sonra suan az dediğin ilgiyi bile ararsın

bence evlenme
ilgisizlik seni aldatmaya sürükleyecekse kendi başınıda cocugunda basını yakma

çapkın bir kızdım diyorsun nickinden de belli zaten sadakatsiz
evlilik flörte benzemiyor

hayatınızda atraksiyon eğlence kalmamış bundandır bu sıkıntı stres...mağlum hızlı bi hayattan seri ilişkiden çıkan her insan bu monotonluğu kabul edemez...nişanlınınıza üzüldüm şahsen...

canım benım agır bır sekılde elestırmek ıstemıyorum ama madem buraya paylasmıssın yorum yazma hakkını bıze tanımıssın
gercekler acıdır canım benım
soyleyeceklerım senı uzmesın ama
sen asla ama asla nısanlını sevmıyorusun kendını kandırma
adım gıbı emınımkı sevmıyorsun

egerkı sevseydın onun yaptıgı her hareket gozune batmazdı sen sankı onun hep kotu yanlarına odaklanmıssın yok aramıyor yok ılgısız
yaa hıcmı guzel huyu yok bak ne guzel cocuklarımız olcak dıyor senı sevıyor

zaten dedıgım gıbı sevseydın eger nişanlını
o sana ne yaparsa yapsın gozun gormez kulagın duymazdı cunku asıksın ona hep guzel gorunurdu sana
ama sen dedıgım gıbı hep yakınıyorsun hep bır sıkayet durumundasın

bu yazdıklarımı lutfen kaideye alarak oku ve ıyıce dusun

''ben gerçekten seviyormuyum yoksa rolmu yapıyorum sevmek ıcın cabalıyormuyum''

lutfen ıyı dusun kendınede o ınsanada bunu yapma hayatınızı yanlıs bır kararla mahvetme

teşekkürler ...

Back