- 19 Aralık 2011
- 435
- 64
- 73
- 40
evet bana gercekten yazıklar olsun boyle seyler aklımdan gecırdım o ki bir erkekken benden uzaktayken boyle seylerden sakınıyor ben onun kadar olamadım ama ben ılk basında herseyı ıle kendımı ona anlatmıstım ben ılgsızlıge gelemem bunalıma gırerım vs dıye bunu kendımı savunmak ıcın yazmıyorum hatta hala soyluyorum ben bosluyorsun dıye oda ısler cok yogun ne yapayım askım dıyor ne kadar yogun olursa olsun aksama kadar ınsan yemek zamanı bır kere arar ne yapıyorsun dıye sorar dıye dusunuyorum yanımda degıl en azından ılgısı olsa ne olurdu o duygusallıgı dısında cok mukemmel bır erkek acaba oda mı bocalıyor benı sevmıyormu zorlamı evlenıyor dıyede dusunmuyor degılm
ne demek bu bana yazıklar olsun lafları falan?
sakın böyle düşünme.bence senin psikolojin fena bozuk.ve bu çok eskiye dayanıyor.geçmişinde yaşadığın ilişkiler ya da ailevi sorunlar bunun gerekçeleridir.Şu an sen kendinden emin değilsin ki sevginden nasıl emin olasın? saçma tamamen.Sen kötü bir insan değilsin bu çok açık,kötü olsan vicdan azabı çekmezsin düşüncelerin için.Şimdi yapman gereken bir an önce yoğun bir psikiyatrik tedavi dönemine girmelisin,bu dönemde evliliği asla düşünmemelisin çünkü kafan bulanık,sakın nişanlını aldatma gerekirse ayrıl.ama aldatma sana da yazık ona da yazık.karakterin bu kadar yaralı olmasa ilgisiz yaşayamam düşüncelerine girmezdin.kendini de üzme,profesyonel yardım almadan da iflah olmazsın bunu da bil.Bunlar benim düşüncelerim.Allaha emanet ol canım.