How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

utanarak itiraf ediyorum kendimden nefret ediyorum :(

bence siz nişanlınızı sevmiyorsunuz ki duygu boşluğuna düşmüşsünüz.
Sevseniz, arayışta olmazsınız.
Ya bir terapi görün ya da evliliğinizi erteleyin derim ben.

Hem mutsuz olmamak için, hem mutsuz etmemek için evliliği aceleye getirmeyin. Ayrılın demiyorum, belli ki iyi bir ilişkiniiz var aslında ama biraz ağırdan alın evliliği. Şu anda ilaçla tedavi gerektirecek bir sorununuz yok ama bence kesinlikle terapi almalısınız. İçinizde kocaman bir boşluk var ve bu boşluğu yok edene kadar bilinçaltınızın kurcalanması gerekiyor. Ve bu boşluk yok olmadan da evlenmek çok büyük hata. Mutlaka ve mutlaka bir psikologdan yardım alın. Kendinize yazık etmeyin, başkasının da günahına girmeyin.

canım hem kendımden hemde bı arkadasımdan örnek verıcem sana..
bızde nısanlıyken fazla görüşemezdik eşimle. hatta bı ara artıkkanki falan demeye baslamıstık bırbırımıze. aşktan çıkmıstı sanki sanal bı kankalık falandı.. silkelendim kendıme geldim. tekrar eski aşk sözcüklerimze geri döndük sayemde. bıara o kadar uzaklaşmıştıkki.. sureklı ayrılık lafı vardı aramızda. her ay ayrılalım dıoduk.nikahtan 1 hafta evvel nişan attım yani düşün.. gercı bızım sorunumuz ailelerdi. o yuzden cok gerilmiştik. ben eşimin beni hiç onlara karsı savunmadıgını falan düşünürdüm iyice uyuz olurdum. ama evlenınce herşey değişti. o benim oldu. a şahsı b şahsı hepsi kapının dısında kaldılar. bırbırımızın, evımızın, evlılıgımızın tadını cıkarmaya basladık... hersey coook duzeldi. 7 sene birliktelikten sonra evlendik. 3.5 senesi nişanlılık. süre uzayınca ilişkilerde cıvıyor malesef.

gelelim diger arkadasa. onlarda nısanlıyken cok sorun yasadılar eşiyle. artık cok uzak benden diodu, benı opmuyor bıle dıodu. sureklı tartısma kavga falan. onalrınkıde aılevı sebepler malesef. o dustugu boşlukta bırıne takıldı, sonradan farkettık ve duruma el attık. kurtardık kızı çok şükür. ama yaptıgı degısmıo malesef. evlendıkten sonra ınaılmaz vıcdan azabı cektı. onunda nısanlısı benımkı gıbı 180 derece cark etti cünkü. karısı evı herseyı oldu. hala daha vıcdan azabını cekıo. ölene dek çekicek malesef. keşke o da benı aldatsa bu azaptan kurtulsam dedıgı bıle olmustu yanii..

sana dıcegım arkadasımın dustugu hataya dusme. cok vıcdan azabı cekersın. bızımkıler gıbı 180 derece çark da edebilir, daha da ilgisiz olabılrı bılemezsın. tabı senınde ılgıne baglı bu....

cok tesekkur ederım bu yazdıkların ıcın gercekten cıkartacagım bır cok ornek var kendım ıcn fakat sunu belırteyım ben ona cok ılgı verıyorum yanı duygusallık var ask mesajları mektuplar vs yolluyorum ben zaten cok duygusal bır kızım sevgı benm hayatımın merkezı fakat o tam tersı oldu asker arkadası ıle konusur gıbı konusuyor benımle arada bır duygusallık oluyor oda ben agladıgım zaman oluyor sınırden aglıyorum bazen ıste o zmana resmen ısmarlama askım canım vs denılıyor sanırım bu bır donem tekrar doktora gıdecegım ama ılac kullanmak ıstemıyorum

bence sen kendini çok fazla beğeniyorsun ve şımarıksın
nişanlın belkide sende birşey gördüde böyle uzaklaştı senden, veya geçmişinden ''çapkınlık'' hikayelerini duymuştur neyse...
sen onu sevseydin zaten böyle şeyleri aklından geçirmezdin, bir manyako-depresiftim diyosun, bi çok çapkındım diyorsun, karar ver

hastalık mı yoksa çapkınlıkmı?
ayrıca ben şahsen bir bayana çapkınlığı hiç yakıştırmıyorum

bu arada etme bulma dünyası, eskiden canını açıttığın insanların ahı tuttu belkide

Son düzenleme:
şu saat oldu aramadı mesaj atmadı sbh bır defa gunaydın mesjı attı o kadar bız nısanlıyız ıstıyorum kı gun ıcınde arasın benı daha bır kac hafta oncesıne kadar o yakınıyordu benımle ılgılenmıyorsun dıye sımdı roller degıstı o ıstıyor kı hep ben onu oveyım yuceteyım sen nasıl ıstersen oyle olsun dıyeyım sureklı ben ılgı gostere gostere ben eksıldım :(

belkide siz karışık ruh hali dolayısıyla nişanlınızı ihmal ettiniz , şimdide o misilleme yapıyor, olur böyle şeyler, düzelir her şey..
bide geçmişteki aldatma olaylarını falan boşverin,takmayın, gençlik cahilliğe verin gitsin.siz artık ciddi şeylere başlamıssınız bu zamandan sonra böyle şeyler kesinlikle yapmazsınız, sadece korkuyorsunuz kendinizden, ama olmaz öyle şey rahat olun..
biraz ilgisiz kalabilirsiniz ama intihar falan düşünmeyin, sevdiklerinize yaşatacağınız acıyı ve öbür dünyadaki cezasını düşünün, hepimizin bedeni cismen bize allahın emaneti, maneviyatınızı geliştirin, ve intiharın dindeki yeri ile ilgili şeyler okuyun, allaha emanet olun

Diğer konularınıza da şöyle bir baktım da..
Nişanlında peygamber sabrı var..
Ayyyyyyyyyyyyy şiştim

erkeğin ilgisizliği bir bayana başkasını düşünme hakkını vermez:50:yanlış yoldasın :19:her kadın ilgiyi şımartılmayı sever ama istediğini kaç kadın buluyor acaba :44:çok azdır eminim.yani evlendiğinde bu kadar ilgi bile göremeyebilirsin hatta çeşitli sebeplerden eşinle kavgalarında olacaktır eğer sen eşinle yaşadığın her sorunda aranıza her soğukluk girişinde başkasını düşüneceksen evliliğin nasıl olur bir düşün:26:bence sen daha evliliğe hazır değilsin nişanlılık süreni uzat olgunlaşmak için kendine zaman ver yada ben böyle bir erkekle yapamam diye düşünüyorsan ayrıl:31:

aslında kendini tanıyor olman duygularını örselemek yerine dillendirmen iyi bir başlangıç...bunları görmezlikten gelsen ilerde hata yapacağın kesin.
ama görüpte bu sorunla yüzleşir misin ?bu sorundan kurtulmak iste misin? sana kalmış...
her kadın ilgiyi sever bekler sevdiğinden ama bu aldatma nedeni olmamalı...bunun arkasına sığınıp ilgi yoktu aldattım olmamalı o zaman kadınların çoğu aldatırdı,
bu sorun önce beyninde bitiyor sen zaten şartlandırmışsın kendini sevgi boşluğum var ,sorunlarım var diye....
zaten istem dışı gene aldatma dürtün oluşur ,
evlenmeyi ertele o insanı da üzme derim önce sevgi boşluğunu doldur sonra birgün evlenirsin.

aslında kendini tanıyor olman duygularını örselemek yerine dillendirmen iyi bir başlangıç...bunları görmezlikten gelsen ilerde hata yapacağın kesin.
ama görüpte bu sorunla yüzleşir misin ?bu sorundan kurtulmak iste misin? sana kalmış...
.

bunu diyosun ama ne bilim...belki bana öyle geliyor ama sanki övünerek anlatıyor eskiden yaptıklarını, gururla..

dediğim gibi, bana bıraktığı izlenim bu

erkeğin ilgisizliği bir bayana başkasını düşünme hakkını vermez:50:yanlış yoldasın :19:her kadın ilgiyi şımartılmayı sever ama istediğini kaç kadın buluyor acaba :44:çok azdır eminim.yani evlendiğinde bu kadar ilgi bile göremeyebilirsin hatta çeşitli sebeplerden eşinle kavgalarında olacaktır eğer sen eşinle yaşadığın her sorunda aranıza her soğukluk girişinde başkasını düşüneceksen evliliğin nasıl olur bir düşün:26:bence sen daha evliliğe hazır değilsin nişanlılık süreni uzat olgunlaşmak için kendine zaman ver yada ben böyle bir erkekle yapamam diye düşünüyorsan ayrıl:31:

kesınlıkle boyle seyler dusunmem cok ama cok yanlıs sımdı boyleyse evlendıgımde sorunlar cıkınca ne olucak neyapacagım dıyorum bılıyorum ben cok buyuk bır nankorluk ve terbıyesızlık yaptım :(

bunu diyosun ama ne bilim...belki bana öyle geliyor ama sanki övünerek anlatıyor eskiden yaptıklarını, gururla..

dediğim gibi, bana bıraktığı izlenim bu

yok yok asla ovunerek gurur ıle anlatmıyorum soyleydım boyleydım dıye nedne gurula anlatayım kı bunları acık acık yazdım kı sızlerden daha saglıklı gercek fıkırler alayım dıye yoksa yaptıklarımın ovunulecek bır yerı asla olamaz

her kadın ilgiyi sever bekler sevdiğinden ama bu aldatma nedeni olmamalı...bunun arkasına sığınıp ilgi yoktu aldattım olmamalı o zaman kadınların çoğu aldatırdı,
bu sorun önce beyninde bitiyor sen zaten şartlandırmışsın kendini sevgi boşluğum var ,sorunlarım var diye....
zaten istem dışı gene aldatma dürtün oluşur ,
evlenmeyi ertele o insanı da üzme derim önce sevgi boşluğunu doldur sonra birgün evlenirsin.

ertelemek care olmayacak bence en ıyısı yenıden terapı gormek su doyumsuzlugumu ne ıstedıgını bılmeyen halımı dızgınlemem lazım zaten eskı doktorumu aradım randevu aldım ılk seansım salı gunu baslıyor nasıpse.

ertelemek care olmayacak bence en ıyısı yenıden terapı gormek su doyumsuzlugumu ne ıstedıgını bılmeyen halımı dızgınlemem lazım zaten eskı doktorumu aradım randevu aldım ılk seansım salı gunu baslıyor nasıpse.

o zaman hayırlısı olsun
inş herşey düzelir

Türkçemizi düzgün kullanalım..
Noktalı harflere ne oldu ?

Eğer aklınızda en küçük bir acaba aldatırmıyım düşüncesi varsa bir an önce ayrılın. aynı şeyi şuan nişanlınızın düşündüğünü aklınıza getirdiniz mi hiç. mesela nişanlınız şuan sizi aldatmamak için kendini zor tutuyorsa? ne hissedersiniz????

ewet kalbimiz birmiş..bende aynısını yazacaktım :50::50::50::50:

Madem bu konudaki sıkıntınızı dile getirdiniz çoğu zaman ;

Nişanlınıza, sizi aramadığını, sizinle ilgilenmediğini bugünden itibaren hiç söylemeyin, duygularınızı dile getirmeyin.

Tam olarak ne hissettiğinizi bilmesin. Bir süre böyle gittikten sonra eminim ki size yönelmesi, aramaları daha çok artacaktır.

Erkek fıtratı bu ; tekrarlar, istekler, dilekler ters tepiyor, bilerek ya da bilmeden bunun aksini yapıyor.

tam olarak konular aynı olmasa da benzer duygu karmaşasıyla psikiyatriste gitmeye başladım. teşhis borderline. ilaç ağır geldiği için kullanmayı bıraktım doktorumun da izniyle ama en azından böyle hislerim saçmaladıgı zaman kendi kendimi telkin edip bu geçici bi durum deyip kontrol altında tutmaya calısıyorum. bu yöntemi regl dönemlerimde ki hormon isyanlarımda da uyguluyorum. bazen bi an durup ne hissediyorum,gercekte ne yasıyorum diye içimizi bi irdelememiz gerek.

arkadaşımız daralmış içinde bulunduğu durumdan..nişanlısından soğumuş..nişanlısı ilgi gösterse bile tatmin olmayacak durumda şuan kendisi.sana tavsiyem nişanlınla açık açık bunları konuşman..biraz ağır olur,belki ayrılırsın ama,sonuçta hayat senin hayatın,eğer istemiyorsan ayrılırsın.ama kesinlikle aldatma,bu seni daha çok girdaba sokar..eğer böyle düşüncelere sahipsen şuan aşık olmaya çok müsaitsin,çünkü boşluktasın,duygusal bi tatminsizlik var,bu sorun ya senin soğumanla alakalı,yani ne yapsa sana yaranamıyor,ya da karşı taraf gercekten ilgisiz..ayrılacaksan ve nişanlandım diye kafanda bir çıkmaz yol oluşturuyorsa bu durum hiç te öyle düşünme bence.hemen ayrıl..biraz kafanı dinle,eğer kendin halledemiyorsan bi uzmandan yardım al..mutluluğun söz konusu.nasıl davranmak istiyorsan öyle davran..bol şans..

Back