How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

utanarak itiraf ediyorum kendimden nefret ediyorum :(

faithless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
111
0
0
İstanbul
kızlar bir itirafta bulunmak istiyorum biliyortum çok ağır eleştrilere maruz kalacağım bunu göze aldım ama yazmam gerekti paylaşmak zorundaydım :(
ben nişanlıyım biraz sorunlu nişanlandım nişanlım ile sorunlar yaşadık toparlandık vs derken bir şey farkettim sorun yok aslında ama bir şeyler eksik gibi oda benim doyumsuzluğumdan kaynaklanıyor :( bir daha dünyaya gelsem birdaha nişanlımı dilerdim yaradandan ama o beni çok boşluyor yani şöyle ben aşırı ilgiye alışmış bir kızım herzaman erkeklerden aşırı ilgi beğenir görmüşümdür hatta şuan kilolu olmama rağmen bakmaz dediklerimden bile ilgi görüyorum nişanlıyım diyorum sorun şu ki ben eskiden aşırı çapkın bir kızdım hayatımda ilk defa bir erkeğe nişanlıma sadık kaldım onun dışında hep aldattım aldatıldım vs kımseye asırı deger vermedım neyse nişanlım son zamanlarda bir garıip ilgisi var ama duygu yok sankı benımle bır arkadas kanka gıbı sohbet edıyor gecenlerde bu durum benı cok sınırlendırdı nefes darlıgı yasadım hastaneye kaldırdılar sebebı ıse nısanlımla bır konuda tartıstık ve benı yıne yanlıs anladı bende sınır krızıne gırdım ben duygusallık dedıkce adam hödükleşiyor sanki bundan 5 sene once 2 defa duygusal bosluklardan mutsuzluklardan capık aıle duzenınden dolayı ıntıhar ettım ama rabbım sans verdı hala yasıyorum ama bu ara oyle mutsuzluklar yasıyorum kı aklımdan ölüm her umruzlukluk gecıyor :( nısanlım bırara ne olduysa sakın aklından kotu seyler gecırme cocuklarımız olacak ben daha senın hamıleyken nazlarını cekecegım dedı ben ıcıme bır oturdu agla agla sabaha kadar agladım allahım affet benı ıntıharı nasıl aklımdan gecırırım dedım ve vazgectım aslında nısanlım çok iyi birisi evden cıkma desem cıkmaz öylesıne mukemmel ama gelın gorun ki bana duygusuzlasmaya basladı yanı beni incitmekten cekınmıyor soyleyecegınden gerı kalmıyor duygusuzlugu benı duygu arayısına yonledırıyor kendımı kasıyorum allahtan kork o senı aldatıyormu kı sen bunu dusunuyorsun hadı bunu gectım evlendıgınde bıraz sorun olsa kocanı mı aldatacaksın dıye telkın edıyorum cok sukur yanlıs bırseyler yapmadım ama aklımdan duygu ıhtıyacı hıssettmek bıle gecmesı benı cok utandırıyor kendımı cok suclu hıssedyorum kızlar ne olur bana bır fıkır verın kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum :(

Ne kadar çok ilgi görmüş bir kız olsanızda sanırım ailenizden kaynaklanan kocaman sevgi boşluğunuz var.

Şuan bir uzman desteği alıyor musunuz ?

eğer gerçekten böyle hissediyorsan bencede utanmalısın evlendiğin zaman ilgisi şu andan daha az olacak ne yapcaksın yani aldatacak mısın

daha once 2 yıl manık depresyon tedavısı gordum ama bıktım 2 sene ılac doktor vs duzelmıstım ama yenıden nuksettı suan hoslandıgım bırısı yok kımse ıle gorusmuyorum asla oyle bır sey yok duygusal bosluktayım korkuyorum bunun eskısılıgınden bır yanlıs yaparsam dıye nısanlım ıle aynı sehırde degılız cok nadır goruyoruz bırbırmızı hazıranda dugumuz var nasıpse zaten uzagız bırde duygusuzlugu benı cok mutsuz edıyor yasadıgım evde huzurum yok zaten aılemde ayrı bır dert yenıden o ılacları kullanmak ıstemıyorum hayalet gıbı oluyorum :(

Gidip tedavi olun.
Böyle hissetmenizin nedeni ortaya çıksın.
Yazık olmasın size de nişanlınıza da

Eğer aklınızda en küçük bir acaba aldatırmıyım düşüncesi varsa bir an önce ayrılın. aynı şeyi şuan nişanlınızın düşündüğünü aklınıza getirdiniz mi hiç. mesela nişanlınız şuan sizi aldatmamak için kendini zor tutuyorsa? ne hissedersiniz????

Her kadın ilgisizlikten yakınabilir. Siz neden kendinizden utanıyorsunuz bu kadar?

Nişanlınıza gerçekten sadık kaldığınıza emin misiniz? Yoksa bir pişmanlığınız mı var?

Nickinizin "faithless" (güvenilmez) olması tesadüf gelmedi bana

Son düzenleme:
şu saat oldu aramadı mesaj atmadı sbh bır defa gunaydın mesjı attı o kadar bız nısanlıyız ıstıyorum kı gun ıcınde arasın benı daha bır kac hafta oncesıne kadar o yakınıyordu benımle ılgılenmıyorsun dıye sımdı roller degıstı o ıstıyor kı hep ben onu oveyım yuceteyım sen nasıl ıstersen oyle olsun dıyeyım sureklı ben ılgı gostere gostere ben eksıldım :(

tatlım daha öncedende aldatmışsın aldatılmışsın hani şerbetli derlerya aynen öyle, yanlış anlaşılmasın alemin doğrusu dürüstü ben değilim ama nişanlanma işini aceleye getirmiş olabilirmisin, ne zamandır tanışıyosun nişanlınla

nıck tam anlamı SADAKATSIZ DEMEK bana cok gıttıgı ıcın degıl faithless dıye bır yabancı sarkıcı var ona tutkunum sarkılarına delı oluyorum o yuzden bu nıck teyım
aklımdan gecırdıgım ıcın utanıyorum nısanlım cok duzgun bır erkek yanı sırf benım ıcım rahat etsın dıye evden cıkmıyor uzaktayız senın kafan rhat olsun dıyor o boyle ıken ben duygu boslugu varken bu tarz bır dusunce ıcıne gırdım dıye utanıyorum :(

tatlım daha öncedende aldatmışsın aldatılmışsın hani şerbetli derlerya aynen öyle, yanlış anlaşılmasın alemin doğrusu dürüstü ben değilim ama nişanlanma işini aceleye getirmiş olabilirmisin, ne zamandır tanışıyosun nişanlınla

tam olarak 3.5-4 yıl ama tam ılıskı baslayalı 2,5 sene daha oncesınden arkadastık epeydır tanıyorum canım

Eğer aklınızda en küçük bir acaba aldatırmıyım düşüncesi varsa bir an önce ayrılın. aynı şeyi şuan nişanlınızın düşündüğünü aklınıza getirdiniz mi hiç. mesela nişanlınız şuan sizi aldatmamak için kendini zor tutuyorsa? ne hissedersiniz????

ıste bu yuzden kendımden nefret edıyorum ya nısanlımın yerıne kendımı koyuyorum berbat ıgrenc bır durum :(

klavye başından ahkam kesmek gibi olmasın ama ne kadar ilgisizde olsa, eğer nişanlını "gerçekten" sevseydin, başka arayışlara girmezdin diye düşünüyorum..
bence duygularından emin olup öyle evlen..

gerçekten üzüldüm şimdi nişanlına adam senle çocuklarının hayalini kuruyo sen kafanda neleri kuruyosun yazık

madem sık sık boşluğa düşen , ilgi manyağı ve sadakatsiz bir fıtrata sahipsin

sakın evlenip de başkalarının hayatını karartayım deme.

canım hem kendımden hemde bı arkadasımdan örnek verıcem sana..
bızde nısanlıyken fazla görüşemezdik eşimle. hatta bı ara artıkkanki falan demeye baslamıstık bırbırımıze. aşktan çıkmıstı sanki sanal bı kankalık falandı.. silkelendim kendıme geldim. tekrar eski aşk sözcüklerimze geri döndük sayemde. bıara o kadar uzaklaşmıştıkki.. sureklı ayrılık lafı vardı aramızda. her ay ayrılalım dıoduk.nikahtan 1 hafta evvel nişan attım yani düşün.. gercı bızım sorunumuz ailelerdi. o yuzden cok gerilmiştik. ben eşimin beni hiç onlara karsı savunmadıgını falan düşünürdüm iyice uyuz olurdum. ama evlenınce herşey değişti. o benim oldu. a şahsı b şahsı hepsi kapının dısında kaldılar. bırbırımızın, evımızın, evlılıgımızın tadını cıkarmaya basladık... hersey coook duzeldi. 7 sene birliktelikten sonra evlendik. 3.5 senesi nişanlılık. süre uzayınca ilişkilerde cıvıyor malesef.

gelelim diger arkadasa. onlarda nısanlıyken cok sorun yasadılar eşiyle. artık cok uzak benden diodu, benı opmuyor bıle dıodu. sureklı tartısma kavga falan. onalrınkıde aılevı sebepler malesef. o dustugu boşlukta bırıne takıldı, sonradan farkettık ve duruma el attık. kurtardık kızı çok şükür. ama yaptıgı degısmıo malesef. evlendıkten sonra ınaılmaz vıcdan azabı cektı. onunda nısanlısı benımkı gıbı 180 derece cark etti cünkü. karısı evı herseyı oldu. hala daha vıcdan azabını cekıo. ölene dek çekicek malesef. keşke o da benı aldatsa bu azaptan kurtulsam dedıgı bıle olmustu yanii..

sana dıcegım arkadasımın dustugu hataya dusme. cok vıcdan azabı cekersın. bızımkıler gıbı 180 derece çark da edebilir, daha da ilgisiz olabılrı bılemezsın. tabı senınde ılgıne baglı bu....

Ailenizden veya çevrenizden kaynaklanan bir sevgi eksikliğiyle açıklayamazsınız bu durumu.Bu boşluğu yaşayan onca insan var ve onlar aldatabilirim düşüncesi yerine sevdiklerine daha sıkı sarılıyor.Çünkü hayatlarında ki sevginin kıymetini biliyor çoğu.

Sizin onu aldatmamış olmanız yeterlimi sizce?Fikrinizden böyle birşey geçmiş olması bile çok üzücü.Tavsiyem sevmiyorsanız ayrılın,aşık değilseniz ayrılın ama sakın aldatmayı aklınızdan geçirmeyin.

evet bana gercekten yazıklar olsun boyle seyler aklımdan gecırdım o ki bir erkekken benden uzaktayken boyle seylerden sakınıyor ben onun kadar olamadım ama ben ılk basında herseyı ıle kendımı ona anlatmıstım ben ılgsızlıge gelemem bunalıma gırerım vs dıye bunu kendımı savunmak ıcın yazmıyorum hatta hala soyluyorum ben bosluyorsun dıye oda ısler cok yogun ne yapayım askım dıyor ne kadar yogun olursa olsun aksama kadar ınsan yemek zamanı bır kere arar ne yapıyorsun dıye sorar dıye dusunuyorum yanımda degıl en azından ılgısı olsa ne olurdu o duygusallıgı dısında cok mukemmel bır erkek acaba oda mı bocalıyor benı sevmıyormu zorlamı evlenıyor dıyede dusunmuyor degılm

Back