• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşümekten yoruldum..

Bence detaylı bir tahlil yaptırın. Doktor değilim ama sizi kan hapı kesmez gibi geldi bana. Gerekirse iğne veya damardan kan ilaçları verilir. Vitamin takviyeleri de önemli.

Aynı sorun bende de var.Ellerim,ayaklarım hatta burnumun ucu hep soğuktur..Hareketsiz kalmamaya çalışıyorum,üşüdüğümü hissettiğim an hemen ayağa fırlıyorum.Her sabah bir kaşık üzüm veya keçi boynuzu pekmezi içiyorum,kuru üzüm bir de fındık yiyorum ara öğünlerde.Bir de böyle sıcağa yakın ılık su içiyorum o da çok iyi geliyor.

üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan :KK43:(( kış derdi başladı benim;(
Bu denli üşümek buz dağının görünen kısmı, kan değerlerinizdeki bozulmaların sebep olduğu daha büyük sorunlar denizin dibinde sizi bekliyo olabilir. O nedenle giyiminizi, görüntünüzü, kimin ne dediğini boşverin ve gecikmeden bi doktora gidin. Mesele sadece kan değerleriniz mi, başka problemler var mı detaylıca kontrol edilsin, sonrasında da ne tedavi verirlerse aksatmadan uyun ve tekrar test yaptırın. Böylece işe yarıyo mu yaramıyo mu kendiniz görmüş olursunuz. Bu şekilde geçici ve işe yaramayan çözümlerle vakit kaybedip bi de üstüne lahana oldum diye üzülmek niye, canınıza yazık.

Bu sene kendime kaz tüyü manto aldım. O usudugum yillara nasil yanıyorum anlatamam. Kotu hava yoktur, kotu kiyafet vardır. Decathlonda falan termal içlikler oluyor kamp yapanlar icin, profesyonel dağcılar için. Veya fermuarli ince hirkalar. Oyle polar kaba kalin seyler degil. Hafif, ince ama profesyonel kiyafetler. Oğluma bile alt ust iclik aldim decathlondan oyle memnunum ki anlatamam. En kar kış soguk havada bile dışarıdayız.
Dogru kıyafet seçimi gercekten onemliymis 30 yasimda bunu anladım. Size de tavsiye ederim

üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan :KK43:(( kış derdi başladı benim;(
İyi bi doktora gıdın

Benim kız kardeşim yazın dahi üşürdu hala da bana göre çok üşüyen birisi ama düzeldi baya sonbaharda bir grip olurdu iyileşir 1 hafta sonra tekrar sonra bu dahiliye doktoruna gidip kendimi iyi hissetmiyorum demiş doktroda sağlık ocağına gitseydin ne gerek vardı gelmeme demiş ama tahlillerinide yapmış ve sonuç kan yok hiç bir vitamin düzgün değerlerde değil nereden bildi onu tam bilmiyorum ama 2 sene boyunca tedavi oldu sürekli gitti doktoruna şimdi maşallahı var eskisi gibi usumuyor sık hastalanmiyor bu arada her ay düzenli iğneler de oldu bağışıklığı da güçlendi mutlaka doktorunuzu bulmalisiniz üstelik kardeşim devlet Hastanesi'nin doktoruna tedavi oldu ama hiç bırakmadı dahiliye doktoruna gitmenizi tavsiye ederim

üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan :((( kış derdi başladı benim;(
Annem boyleydi yazin evde montla gezer kişında buzlu su ve buz tuketirdi
Aşiri kansiz kalmis kan ignelerinden sonra duzelmisti
Kan ignesini yaptirinca usumesi gecen cok insan var yani dogruluk payi var

Hastaneye Endokrin bölümüne gidin emin olun sorununuz çözülecektir. Kansızlıkta kilo yapar 😉

Kansızlığım yok şuan dışarısı 18 derece hırka veya ceketle bile biraz üşüyorum. O derece baya soğuk bana göre mutlaka kışlık kalın pijama giyerim battaniyeyle yatarım hatta 1 kademe ısıtıcıyı açarım. Sizin evdekiler nasıl üşümüyor ilginç valla

Bu sene kendime kaz tüyü manto aldım. O usudugum yillara nasil yanıyorum anlatamam. Kotu hava yoktur, kotu kiyafet vardır. Decathlonda falan termal içlikler oluyor kamp yapanlar icin, profesyonel dağcılar için. Veya fermuarli ince hirkalar. Oyle polar kaba kalin seyler degil. Hafif, ince ama profesyonel kiyafetler. Oğluma bile alt ust iclik aldim decathlondan oyle memnunum ki anlatamam. En kar kış soguk havada bile dışarıdayız.
Dogru kıyafet seçimi gercekten onemliymis 30 yasimda bunu anladım. Size de tavsiye ederim
ya gercekten güzel fikir di yarın Decathlon a gidiyorum umarım bulabilirim....gerçekten öyle kaz tüyü de fayda etmez bana biliyorum...termal içlik tek çare şuan için ...

Aynı sorun bende de var.Ellerim,ayaklarım hatta burnumun ucu hep soğuktur..Hareketsiz kalmamaya çalışıyorum,üşüdüğümü hissettiğim an hemen ayağa fırlıyorum.Her sabah bir kaşık üzüm veya keçi boynuzu pekmezi içiyorum,kuru üzüm bir de fındık yiyorum ara öğünlerde.Bir de böyle sıcağa yakın ılık su içiyorum o da çok iyi geliyor.
pekmez in faydas iiini gkrdnmu pekiyi

çok geçmiş olsun arkadaşım 40 gün boyunca hergün bir bardak üzüm pekmezi veya bal şerbeti içmenizi öneririm

İlk once Dr gidin ne ilaç veriyorsa düzenli kullanın bende Ağustos 15 olduğunda geceleri patikler çekilir burnum usudugunde mutlaka battaniyenin altına girerim herkes bana ne kadar usuyorsun der alerjilerim var yediklerimi kısıtlamak zorundayım bazı ilaç ve vitaminlere karşıda malesef kan değerlerimizin normal seviyede olabilir ama doktorum demir baglamina bakıyor Allah şifa versin

F filmgibi peki bu kayak icligi dediğinden mi aldın sen canim

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-22-01-37-31-94.jpg
    Screenshot_2020-10-22-01-37-31-94.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 21
Back