• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşümekten yoruldum..

Sizce verilen hap kansızlığınıza iyi gelmeyecekse neden veriliyor olabilir? Şeker mi bu tadı güzel yutun diye verilsin. Doktora gidip tedaviyi reddetmişsiniz burdan çare arıyorsunuz

bide onu deneuecehim ama görsel açıdan termal atlet alsam ise yararmi sizce ...ama onlarda terketmek için sanirim
Bence de terletmek için. Minik havlulardan koy. Dışardan belli de olmuyor.. ya da terziye bir atlet diktir. Sırt kısmı iki kat olsun..Bir ara ciğer rahatsızlığı geçirmiştim. Ne yaparsam yapayım sırtım ısınmıyordu. Çift katlı atlet çok güzel oldu.

Iste yagli bolge soguk oldugundan.Ama benimde elim ayagim vucudum sicak.Annem yumurta piser ustunde der bana :) yanarim hep.Bir tek yagli bolgeler buz gibi ama ellemedikce anlamam.Ellerim hep sicak.

Sen bu atesle 5 tane dogurursun der takilirlardi.2 tane dogurdum. :)
neguzel ya ozaman kışın rahatsin şuan usuyornusun mesela havalar bozdu ne giyersin evde

Hangi şehirde yasıyosunuz dogu yada iç Anadolu falansa oralarda bende bu ayda üşürüm Akdeniz bölgesine tasındık kurtuldum😄...Kansızlık tek basına yeterli degl ferritin degeri önemli kansızlıkta bu degere bakıldımı?birde hormon ve vitamin tahlili yapıldımı

Kan ilaclariniz sizi usumekten kurtarır. Bazı insanları az bir demir eksikliği bile çok etkileyebilir.
Bir de ayaklarınıza işi bandı kullanabilirsiniz ayağın ısınması tüm vücudu etkiliyor ve kış ayları için süper kurtarıcı bunlar.

Bence de terletmek için. Minik havlulardan koy. Dışardan belli de olmuyor.. ya da terziye bir atlet diktir. Sırt kısmı iki kat olsun..Bir ara ciğer rahatsızlığı geçirmiştim. Ne yaparsam yapayım sırtım ısınmıyordu. Çift katlı atlet çok güzel oldu.
getcektenmi ? acaba benim cigerlerimde sorunlu olabilirmi..çünkü derin nefes alırken açıyor genelde ...ve sırtım hep üşür...çift katlı atlet nasi bişe özel mi diktirdin...ben dün akşam eşimin atletini giydim sırf kısmı tamamen kapatıyor ya o beyaz atler ozaman sırtım ısındı vallhi rahatladım. ..bizim kadın atletleri sırtları çok açık oluyor

Kan ilaclariniz sizi usumekten kurtarır. Bazı insanları az bir demir eksikliği bile çok etkileyebilir.
Bir de ayaklarınıza işi bandı kullanabilirsiniz ayağın ısınması tüm vücudu etkiliyor ve kış ayları için süper kurtarıcı bunlar.
ayaklarım eskiden daha çok usurdu biraz düzeldi iyi şuan sıcacık şükür ama iki senedir sirttan vuruldum şuan yüzüme soğuk buhar ufleniyir sanki sırtım yine başladı soğumaya Allah'ım cildircam ya sıcak çorba içmekten mide kanseri olacak Allah korusun

getcektenmi ? acaba benim cigerlerimde sorunlu olabilirmi..çünkü derin nefes alırken açıyor genelde ...ve sırtım hep üşür...çift katlı atlet nasi bişe özel mi diktirdin...ben dün akşam eşimin atletini giydim sırf kısmı tamamen kapatıyor ya o beyaz atler ozaman sırtım ısındı vallhi rahatladım. ..bizim kadın atletleri sırtları çok açık oluyor
Olabilir. Benim sadece sırtım ısınmazdı. Diğer yerlerim üşümezdi.
Evet özel diktirmistim. Kolsuz tişörtlerden düşün. Bisiklet yaka. Sırtı çift kat. Göğsümü de kapatmıştı. Göğsün de açık olmasın

Bunun gibi ama arkası çift kat.

Eklentiler

• 20201021_142132.jpg
    20201021_142132.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 28
eşimin atleti var şuan üzerimde böyle sırtı kapalı ama iki kat olsa daha iyi olur sizinki gibi ...şu yün iclikler çok işe yarıyor ama görüntüsünü sevmiyorum ya kaba duruyor
Sağlık daha önemli ama. Üşümen gecene kadar giymelisin.

Sağlık daha önemli ama. Üşümen gecene kadar giymelisin.
tabi orası öyle ...ama gecmiyorki icligi çıkarınca geri dönüyorum..önümüz koca kış ayını iclikle geciricem...bide babamın icligiydi :d acaba o yün icliklerin dar olanlari varmıdır ki aynı yün şeklinde ..en azından daha şık durur kaba durmaz

Benim bir teyzem var ayni sizin gibi hep usur.yaz kis abartmiyorum en az on kat kiyafet giyer.yatarken de battaniyesinden yorganina bi bes alti kat da onlari orter ki bu en azi belki daha bile fazladir.

asla kapi pencere actirmaz.herkese kapatin ben usuyorum diye bagirir. onu cok doktora goturdu kizlari ama bir sey cikmadi,en son psikolojik dedi doktorlar.

benim de kanim d vitaminim dusuktur hep.ara ara takviye alirim ama usumek soyle dursun hep sicaklarim.kisin bile corap giymem kalin kazak asla giyemem.gerci antalyadayim ama yine de soguklarda bile cok usumem.

ay hadi yaa bende istiyorum öyle alevli olmak insalah bende şifa bulurum ,ben cenaze gibiyim el ayak buz gibi sapsari
Evet hele o pekmezi ama savah akşam yedikçe bide yannında hurma bol bol hayatımda hiç öyle ayak altımdan ateş cıkmadı sanki menopoza girmiş gibi🙈

tabi orası öyle ...ama gecmiyorki icligi çıkarınca geri dönüyorum..önümüz koca kış ayını iclikle geciricem...bide babamın icligiydi :d acaba o yün icliklerin dar olanlari varmıdır ki aynı yün şeklinde ..en azından daha şık durur kaba durmaz
Illaki vardır. İç giyim mağazalarına bak istersen.

Benim bir teyzem var ayni sizin gibi hep usur.yaz kis abartmiyorum en az on kat kiyafet giyer.yatarken de battaniyesinden yorganina bi bes alti kat da onlari orter ki bu en azi belki daha bile fazladir.

asla kapi pencere actirmaz.herkese kapatin ben usuyorum diye bagirir. onu cok doktora goturdu kizlari ama bir sey cikmadi,en son psikolojik dedi doktorlar.

benim de kanim d vitaminim dusuktur hep.ara ara takviye alirim ama usumek soyle dursun hep sicaklarim.kisin bile corap giymem kalin kazak asla giyemem.gerci antalyadayim ama yine de soguklarda bile cok usumem.
Allah yardım etsin teyzenize çok zor bı durum insanın içi dönmüş gibi yaşamak ..ama bişey çıkmamış garip..insan psikolojik olarak neden usurki

Back