- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 30
Senin icin okudum kuzum duam hayırlısıyla bebek sahibi olabilmekgamzelita, sizin için okudum, dualarınız kabul olsun inşallah.
Kendim için şifa diliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin icin okudum kuzum duam hayırlısıyla bebek sahibi olabilmekgamzelita, sizin için okudum, dualarınız kabul olsun inşallah.
Kendim için şifa diliyorum...
Okudum sizin icin Allah sifa versin..
Hayirli saglikli evlatlar diliyorum..
Senin icin okudum kuzum duam hayırlısıyla bebek sahibi olabilmek
sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçeni size nasip etsin hayırlı bir eş çıkarsın inşallah karşınızabenim duam; kısmetim açılsın ve en kısa zamanda iyi bir evlilik yapmayı nasip etsin Allah'ım.
Belki okuyanın güzel kalbi sayesinde kabul olur duam.
Amin Allah razı olsun canım inşallah.umudum58 sizin için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı huyu güzel yüzü güzel bir evlât nasip etsin İNŞAALLAH. Benim ismim de Sahire Gökçe duam tez zamanda kredi borçlarımi ödeyebilmek ismimle dua ederseniz çok sevinirim.
Okudum canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahKızlar benim için de okur musunuz bugün transferim gerçekleşti
Canım senin içinde okudum Rabbim ne isteğin ne muradın varsa nasip etsin inşallahumudum58 sizin için okudum. Allah size tez zamanda sağlıklı, hayırlı, güzel, mis gibi bir evlat nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim@Reynaa Senin hayırlı niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Saol canm senden deAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim