- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
Allah sizden razı olsun. Bu mübarek günde rabbim kabul etsin. Sizin niyetiniz neydi bende okuyayım hemenkelebekmkelebek Senin niyetin için okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizden razı olsun. Bu mübarek günde rabbim kabul etsin. Sizin niyetiniz neydi bende okuyayım hemenkelebekmkelebek Senin niyetin için okudum
Canım benim niyetim de borçlarımi ödeyebilmek ve 25.03.2020 deki duruşmada haklarımı alabilmekAllah sizden razı olsun. Bu mübarek günde rabbim kabul etsin. Sizin niyetiniz neydi bende okuyayım hemen
canım okudum niyetine rabbim kabul etsinCanım benim niyetim de borçlarımi ödeyebilmek ve 25.03.2020 deki duruşmada haklarımı alabilmek
Amin canım Allah razı olsun. Bende senin niyetine okudum rabbim sağlıkla kavuştursunkelebekmkelebek
Insaallah saglikla ikizlerini kucaklarina alirsin canim okudum
Umut_2019 rabbim borcunu kolaylikla odemeni saglasin insaallah. Senin hakkinsa rabbim onu sana versin insaallah okudum
Benim dilegim saglikla yavrumu kucagima almak.
3 tane okudum sizin insallah Rabbim skntilsrinizi gidersinTwain Allah razı olsun bende size 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim sizin için hakkınızda güzel olanı nasip etsin inşallah
Senin için de okudum ablam Rabbim kucağını doldursunHakkınızda hayırlısı olsun. bende bebek istiyorum inşallah dualarınıza beni de katarsınız
ustfeki sensin ne istiyon rabbimdenSenin için de okudum ablam Rabbim kucağını doldursun
Bebeğimi sağsalim kucağıma almakustfeki sensin ne istiyon rabbimden
okudum insBebeğimi sağsalim kucağıma almak
Amiin inşallah. Rabbim kucağını doldursun ablaokudum ins
1 ayi gecti dusuk yapali allahim hayirlisiyla saglikli bir bebek versin bana da benim dilegim
Sizin için okudum İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş sahibi olursunuz.Alıntı konuşmaları saymazsak ben de bir üstümdeki icin okudum, allahim hayirlisini versin...
Benim de dilegim en kisa zamanda hayirli bir is bulup calismak, amin.
Okudum sizin icin Allah sifa versin..gamzelita, sizin için okudum, dualarınız kabul olsun inşallah.
Kendim için şifa diliyorum...