Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Sizin için okudum.Allah hayırlıların en güzeliyle kabul etsin.
Benim duam oğlum burak için herşeyin en güzeli en iyisi hayırlıların en kolayı en mutlusu olsun.
Oğlum neşeli enerjik hayat dolu, özgüvenli, mutlu bir çokcuk olsun.
Rabbim onu tüm kötülerden ve kötülüklerden korusun.Iyi insanlara dost kötü insanlardan uzak etsin korusun.
Güzel hayırlı başarılar versin.
İmanı artsın AMİN

Cok tesekkur ederim🙏🏻.

Ben de sizin ve oglunuz icin okudum. Allahim duanizi kabul etsin, yavrunuz icin dilediklerinizi misliyle versin❤️.

Benim duam; Allahim sana tevekkul edip giristigim is benim icin hayirliysa onu bana kolaylastir ve nasip eyle. Eger hayirli degilse, zorlastir, uzaklastir ve kalbimi ona meylettirme. Hayirlisi ne ise onu bana takdir eyle ve beni onunla razi et. Tum darda ve zorda olanlara yardim et, yanlarinda da bana.🌸

Cok tesekkur ederim🙏🏻.

Ben de sizin ve oglunuz icin okudum. Allahim duanizi kabul etsin, yavrunuz icin dilediklerinizi misliyle versin❤️.

Benim duam; Allahim sana tevekkul edip giristigim is benim icin hayirliysa onu bana kolaylastir ve nasip eyle. Eger hayirli degilse, zorlastir, uzaklastir ve kalbimi ona meylettirme. Hayirlisi ne ise onu bana takdir eyle ve beni onunla razi et. Tum darda ve zorda olanlara yardim et, yanlarinda da bana.🌸
Bende sizin için okudum , Allah yolunuzu açık etsin .

Benim duam ; kızımın sonuçlarının tertemiz çıkması , Allah'ım kolaylıkla nasip et.

Bende sizin için okudum , Allah yolunuzu açık etsin .

Benim duam ; kızımın sonuçlarının tertemiz çıkması , Allah'ım kolaylıkla nasip et.
Kiziniz ve sizin adiniza okudum. Sonuclar temiz ciksin, Allah sizi ve kizinizi birbirinize bagislasin🙏🏻❤️

Benim duam; hakkimda hayirli olani secebilmek, hayirli olanin kolaylasmasi ve nasip olmasi. 🌸

Kiziniz ve sizin adiniza okudum. Sonuclar temiz ciksin, Allah sizi ve kizinizi birbirinize bagislasin🙏🏻❤️

Benim duam; hakkimda hayirli olani secebilmek, hayirli olanin kolaylasmasi ve nasip olmasi. 🌸
Camille claudel için okudum Allah hakkınızda hayırlısını kolayca kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻

Ben bir düşük yaşadım hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp bebişimi kucağıma almak istiyorum 🙏🏻

Camille claudel için okudum Allah hakkınızda hayırlısını kolayca kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ben bir düşük yaşadım hayırlısıyla sağlıkla hamile kalıp bebişimi kucağıma almak istiyorum 🙏🏻
Sizin için Okudum Allah kabul eylesin sağlıkla hamile kalıp bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip eylesin
Benim duam kızıma bir an önce çok güzel huzurla sağlıklı mutlulukla çalışacağım ama bereketli de ikaz açtı güzel bir işe gidip Sağlıkla mutlulukla çalışması

Sizin için okudum Allah kabul etsin, İnşaAllah kızınız iyi hayırlı iş bulur, sağlıkla mutlulukla çalışır, ben iş ararken hep yaptığım dua vardı, Allahim kısmetim kapalıysa aç, yerdeyse kaldır, gökteyse indir, uzaktaysa yakınlaştır bana ulaştır, bu dua bana çok İyi gelmişti, sizde deneyin, bunu nerden duydum hatırlamıyorum. Şimdi
Benimde iyi bir dost için kabul olmasını istediğim bir duam var inşaAllah olur kabul olur.

Sizin için okudum Allah kabul etsin, İnşaAllah kızınız iyi hayırlı iş bulur, sağlıkla mutlulukla çalışır, ben iş ararken hep yaptığım dua vardı, Allahim kısmetim kapalıysa aç, yerdeyse kaldır, gökteyse indir, uzaktaysa yakınlaştır bana ulaştır, bu dua bana çok İyi gelmişti, sizde deneyin, bunu nerden duydum hatırlamıyorum. Şimdi
Benimde iyi bir dost için kabul olmasını istediğim bir duam var inşaAllah olur kabul olur.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸
Benim niyetim hayırlı bir iş nasip olmasi için 🌸

Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah 🌸
Benim niyetim hayırlı bir iş nasip olmasi için 🌸
Niyetiniz için okudum.Allah kabul etsin,tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah. Amin.

Benim niyetim kolaylıkla,afiyetle evlilik yoluna girmek ve hayırla tamamlanıp mutlu bir aile olmak.Amin.

Niyetiniz için okudum.Allah kabul etsin,tez zamanda yüzünüz gülsün inşallah. Amin.

Benim niyetim kolaylıkla,afiyetle evlilik yoluna girmek ve hayırla tamamlanıp mutlu bir aile olmak.Amin.
Niyetinize okudum ,Allah kabul etsin ,hayırlı bir eşle ,hayırlı evlilik ,çoluk çocuk nasip etsin inşallah 🥰

Niyetim önce ailemin ,evlatlarımın sağlığı, oğluma zihin açıklığı, gireceği sinavdan kolaylıkla, başarıyla geçip istediği okula girmesi

Size bir öğretmen olarak dua ettim oğlunuz sınavlarını başarıyla kolaylıkla verir inşallah Allah sizi ve ailenizi kazalardan belalardan korusun 🙏🏻
Benim niyetim birikimimizle tez zamanda evimizi alıp içini gönlümüzce eşyalarla donatacak rahatlığa sahip olmak. Eşimin tekrardan hayırlısıyla bir işe başlaması, mutlu huzurlu bir yuva.

Ben de bir meslektaşınız olarak size okudum ,Allah kabul etsin ,işiniz gücünüz rast gitsin ,kolaylıkla bir ev sahibi olup ,gönlünüzce yerleşip, huzurla oturun insallah .

Serinin devamı için yine bir dilek dilemem lazım galiba 😊
Sağlıklı, huzurlu ,bereketli,başarılı bir hayat nasip olsun inşallah

Ben de bir meslektaşınız olarak size okudum ,Allah kabul etsin ,işiniz gücünüz rast gitsin ,kolaylıkla bir ev sahibi olup ,gönlünüzce yerleşip, huzurla oturun insallah .

Ben de sıze okudum,Allah kabul etsin, dilediginiz kabul olsun inşallah 🤲

Niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inş. Kalbinizdeki tüm dualarınız kabul olsun. Aminn.

Benim duam,borçlarımı ve ailemin borçlarını tez zamanda kapatabilip bu borç baskısından kolaylıkla kurtulabilmek.

X