İyi olur ben varımListedeki herkesi bitirdim Rabbim dualarımızı kabul etsin ins.. Bence devam edelim ramazan sonuna kadar 313 fatiha 313 ihlas da okuyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olur ben varımListedeki herkesi bitirdim Rabbim dualarımızı kabul etsin ins.. Bence devam edelim ramazan sonuna kadar 313 fatiha 313 ihlas da okuyalım
Amin inSAllah Allah kabul etsin canim bi ben kaldin ben de bitereyim hemen bildirim yapicamBende okudum kızlar Rabbim hayırlısı ile gönlümüzden geçenleri nasip etsin dualarımızı kabul etsin inşallah
Tamam. Cümlemizden. hepimiz dualarımızın oldu sevincinide yaşarız en kısa zaman da inşAllahYorgunkus yenıden baslayacaksan benım yerıme bırını ekleyebılırsin
Allah cumlenızden razı olsun kızlar
AminKim bilir, belki de bizden habersiz bir duâ kurtaracak bizi..🕊 Dualarımızın kabul oldu sevincini de bize yaşat Allahım senin yanında her şey çok kolay bizlere çok şükür duamız kabul oldu diyebilmeyi nasip et. Sen ol desen olur ol de olsun güzel Allahım!
Amin cnm sende helal et❤❤1 =) Yorgunkus OKUDU
2=) Morrmeneksee OKUDU
3=) A arkadasimes OKUDU
4=) mavispreyboya OKUDU
5=) burcusami OKUDU
6=) M Morlale8 OKUDU
7 =) Mintimint OKUDU
8 =) H HaklisinHocam OKUDU
9 =) namaste21 OKUDU
10 =) O oziko_53 OKUDU
11 =) K karamelli001 OKUDU
12 =) SoLeiL12 OKUDU Kızlaar hakkınızı helal edin biraz geç bildirim yaptım Ve duamız tamamdır çok şükür hepimiz okuduk Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda yaşatmayı da nasip etsin inşAllah güzel haberler mesajlar alma dileğiyle Hepinizden Allah razı olsun yüreğinize ağzınıza sağlık.
Peki aybi grupla 313 fatiha 313 ihlasa devam ediyor Muyuz
Amin cnm sende helal et❤❤
Amin canim.Kim bilir, belki de bizden habersiz bir duâ kurtaracak bizi..🕊 Dualarımızın kabul oldu sevincini de bize yaşat Allahım senin yanında her şey çok kolay bizlere çok şükür duamız kabul oldu diyebilmeyi nasip et. Sen ol desen olur ol de olsun güzel Allahım!
Ben varımPeki aybi grupla 313 fatiha 313 ihlasa devam ediyor Muyuz
Canım çok isterdim ama okumalarım o kadar çok birikti ki yetişemiyorum❤Yorgunkus Morrmeneksee A arkadasimes mavispreyboya M Morlale8 Mintimint H HaklisinHocam O oziko_53 K karamelli001 SoLeiL12 namaste21 kizlar devam edelim mi 313 fatiha 313 ihlasa?
Ben devam ederimYorgunkus Morrmeneksee A arkadasimes mavispreyboya M Morlale8 Mintimint H HaklisinHocam O oziko_53 K karamelli001 SoLeiL12 namaste21 kizlar devam edelim mi 313 fatiha 313 ihlasa?