- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
Allah razi olsunSizin niyetinize okudum inşallah kabul olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsunSizin niyetinize okudum inşallah kabul olur
Canım senin niyetine okudum. Rabbim hayırlısıyla seni evladına kavuştursun ben de 3. Denememde hamileyim ikizlerime ama düşük tehlikem var çok korkuyorumAllah razi olsun
Allah razi olsun canim amin ben de senin niyetine okudum insallah bebislerini hayirla kucagina al kokla öp annesiCanım senin niyetine okudum. Rabbim hayırlısıyla seni evladına kavuştursun ben de 3. Denememde hamileyim ikizlerime ama düşük tehlikem var çok korkuyorum
Allah razı olsun canım benim rabbim bu yolda Olan herkese nasip etsin ne zor bilirim. En kısa zamanda hamile haberlerini bekliyorumAllah razi olsun canim amin ben de senin niyetine okudum insallah bebislerini hayirla kucagina al kokla öp annesi
Kuzum niyetin ne? Senin adına okuyayımAllah razı olsun canım benim rabbim bu yolda Olan herkese nasip etsin ne zor bilirim. En kısa zamanda hamile haberlerini bekliyorum
Ben tüp bebekle ikizlerime hamileyim canım yarın kontrolüm var 10 gündür kalkamdna yatıyorum geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikem var sağlıkla kucağıma almak senin niyetin ne canım bende sana okuyayımKuzum niyetin ne? Senin adına okuyayım
Allah hayırlı etsin,kabul etsin inşallah canım okudum. Niyetim,gördüğüm tedavimin iyi bi şekilde sonuçlanması. İyilik,sağlık işte.Ben tüp bebekle ikizlerime hamileyim canım yarın kontrolüm var 10 gündür kalkamdna yatıyorum geçen hafta kanamam oldu düşük tehlikem var sağlıkla kucağıma almak senin niyetin ne canım bende sana okuyayım
Amin kuzum insallah guzel haberle gelirim tez vakitteAllah razı olsun canım benim rabbim bu yolda Olan herkese nasip etsin ne zor bilirim. En kısa zamanda hamile haberlerini bekliyorum
Senin niyetine de okudum canim Allah sifa versinAllah hayırlı etsin,kabul etsin inşallah canım okudum. Niyetim,gördüğüm tedavimin iyi bi şekilde sonuçlanması. İyilik,sağlık işte.
Amin kuzum Allah razı olsunSenin niyetine de okudum canim Allah sifa versin
Allah razı olsun canım. Aminnn Rabbim sağlığına kavuşursun gördüğün tedavi olumlu sonuçlansın inşallah okudumAllah hayırlı etsin,kabul etsin inşallah canım okudum. Niyetim,gördüğüm tedavimin iyi bi şekilde sonuçlanması. İyilik,sağlık işte.
Allah razı olsun canım aminAllah razı olsun canım. Aminnn Rabbim sağlığına kavuşursun gördüğün tedavi olumlu sonuçlansın inşallah okudum
Canım ben de senin niyetine okudum. Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda hayırlısı ile borçlarını bitirebilirsin inşallahkelebekmkelebek Senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH. Benim niyetim de tez zamanda borclarimi ödeyebilmek
kelebekmkelebek Senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH. Benim niyetim de tez zamanda borclarimi ödeyebilmek
Allah sizden razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ayağınıza taş değmesin.kelebekmkelebek
Sizin niyetiniz icin okudum, insAllah bebeginizi saglicakla kucaklarsiniz Rabbim kabul etsin dualarimizi
Amin cumlemizin.Allah sizden razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ayağınıza taş değmesin.
Sizin niyetiniz nedir bende size okuyayım
Amin hepimizden arkadaşım.Amin cumlemizin.
benim niyetim ; hayirli bir is bulmak
Allah razi olsun duaniz icin