Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insalllahAselhannn Her ikinizden ve buradaki herkesten Allah razı olsun teşekkür ederim. Tüp bebek transferimin 2. Günü dualarınızla pozitif haberi alırım inşallah
Inşallah o güzel haberi alp bizede söylersin umarm bebisn senledrAselhannn Her ikinizden ve buradaki herkesten Allah razı olsun teşekkür ederim. Tüp bebek transferimin 2. Günü dualarınızla pozitif haberi alırım inşallah
HayatSevinceGuzel için okudum.
Amiiinn kızlar Allah razı olsunhayatsevince allah razi olsun cok tesekkurler bende size okudum insallah gonlunuzdeki kabul olsun neyse
Okudum. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Niyetiniz için okudum allah kabul etsın. Niyetim hayırlı evlatlara sahip olmak hamileliğimin saglıkla devam etmesıSizin hayırlı niyetiniz için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Niyetiniz için okudum allah kabul etsın. Niyetim hayırlı evlatlara sahip olmak hamileliğimin saglıkla devam etmesı
Yasemin kardeşim inşaallah sevdiğin kişiye kavuşup hayırlı güzel bir yuva kurarsın. Okudum.Ben de sizin için okudum, Allah hayırlı doğum, hayırlı evlat nasip etsin.
Adım Yasemin, benim de duam sevdiğim kişiyle kavuşup, hayırlı bir yuva kurmak.
Yasemin kardeşim inşaallah sevdiğin kişiye kavuşup hayırlı güzel bir yuva kurarsın. Okudum.
Benim duam hayırlısıyla atanmak.
Arkadaşınız Seda için hayırlı olacak, birbirlerini mutlu edecek,sevecek ve karakterleri uyumlu hayat eşiyle yuvasını kurması için okudum.İnşallah hayırlısıyla atanırsınız, ben de size okudum.
Arkadaşımın niyetine en kısa zamanda karşısına onu çok sevecek, doğru, dürüst hayırlı birinin çıkmasını istiyoruz. Adı Seda.
Gönlünüzde saklı olan duanın en hayırlı şekilde kabulü için okudum sizin niyetinize.Arkadaşınız Seda için hayırlı olacak, birbirlerini mutlu edecek,sevecek ve karakterleri uyumlu hayat eşiyle yuvasını kurması için okudum.
Sizin de gönlünüzdeki duanızın hayırlısıyla kabulu için okudum.
Benim duam da gönlümde saklı.