- 6 Mayıs 2014
- 1.101
- 912
Sizin icin okudum rabbim sizinde dileginizi kabul etsinZEYNEP0682
Sizin icin okudum. Allah dileginizi tez zamanda gerceklestirsin saglikla kucaginiza evladinizi almak nasip olsun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum rabbim sizinde dileginizi kabul etsinZEYNEP0682
Sizin icin okudum. Allah dileginizi tez zamanda gerceklestirsin saglikla kucaginiza evladinizi almak nasip olsun insallah.
sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahSizin icin okudum rabbim sizinde dileginizi kabul etsin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallahNamaria senin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Arkadasim size okudum insallah.Allah kabul etsinSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Sizin niyetinize okudum Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin.gamzelita Sizin niyetinize okudum. Rabbim kabul etsin (AMİN)
Sizin için okudum Allahım kabul etsin inşallahBenim en büyük dua‘m bu sene Hamile kalabilmek
Sizin icin okudum, kabul olur insallah.Sizin için okudum Allahım kabul etsin inşallah
Bende 9 yıldır bebeğimi bekliyorum
Rabbim şifanızı versin tez zamandaSizin icin okudum, kabul olur insallah.
Ben de rahatsizligimdan kurtulmak icin sifa diliyorum
Ben de size okudumRabbim şifanızı versin tez zamanda
sizin için okudum içimden geldi
Allahim size en yakin zamanda insallah nasip ederSizin için okudum Allahım kabul etsin inşallah
Bende 9 yıldır bebeğimi bekliyorum
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarınızı
siz ne güzel insansiniz. ALLAH sizden razi olsunM Maviiiiiiiii arkadaşım için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı huyu güzel yüzü güzel bir evlât nasip etsin İNŞAALLAH. Amin Amin Amin