- 30 Aralık 2019
- 34
- 16
- 34
Sizin icin okudum Allahu teala dualarinizi kabul etsn size hayirlar nasip etsinBen de okudum ALLAH dualarımızı kabul etsin İNŞAALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allahu teala dualarinizi kabul etsn size hayirlar nasip etsinBen de okudum ALLAH dualarımızı kabul etsin İNŞAALLAH
AMIN ben de sizin için okudum. Rabbim dualarımızı tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin İNŞAALLAHSizin icin okudum Allahu teala dualarinizi kabul etsn size hayirlar nasip etsin
Sizin için okudum ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallahAMIN ben de sizin için okudum. Rabbim dualarımızı tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin İNŞAALLAH
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin.Sizin için okudum ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah ❤
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise yavrularımı saglık sorunları olmadan huzurla mutlulukla büyütmek ❤
Sizin için okudumSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum
Allah dualarımızı kabul etsin
Benim duamda hayırlısıyla sağlıkla zamanında yavrumu kucağıma alabilmek
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum, Allah kabul etsin inşallahBen de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin. INŞAALLAH tez zamanda ikizlerinizi kucağınıza alırsınız. Her şey nasip ben de zor günler geçiriyorum çok haksızlığa uğradım. Mazlumun duası kabul olur. Duamın kabul olacağına inanıyorum. Tez zamanda bebek haberinizi almayı diledim Rabbimden.Sizin için okudum, Allah kabul etsin inşallah
Amin.
Benim duam 6 yıllık evlat hasretimin son bulması. Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sizin niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inşallah. Benim niyetim 6 yıldır beklediğim hayırlı sağlıklı evlat(lar) sahibi olmak rabbim benim için okuyandan razı olsun kabul etsin inşallahSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin. INŞAALLAH tez zamanda ikizlerinizi kucağınıza alırsınız. Her şey nasip ben de zor günler geçiriyorum çok haksızlığa uğradım. Mazlumun duası kabul olur. Duamın kabul olacağına inanıyorum. Tez zamanda bebek haberinizi almayı diledim Rabbimden.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinRabbim nasip etsin hayırlı dilegini
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH. Benim duam da hayırlısıyla borclarimi bitirebilmek.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
sizin için okudum Rabbim tez zamanda borçlarınızı bitirmeyi nasip etsinSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH. Benim duam da hayırlısıyla borclarimi bitirebilmek.
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAHsizin için okudum Rabbim tez zamanda borçlarınızı bitirmeyi nasip etsin
sizin için okudum , Allah kabul etsin inşallahBen de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAH
Senin niyetin için okudum. ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Benim de duam tez zamanda borclarimi ödeyebilmek@newplanet Allah dileğini kabul etsin insallah :)
senin için okudum canım Rabbim borçlarını ödemeyi nasip etsin tez zamanda inşallahSenin niyetin için okudum. ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Benim de duam tez zamanda borclarimi ödeyebilmek
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Amin Amin Aminsenin için okudum canım Rabbim borçlarını ödemeyi nasip etsin tez zamanda inşallah