- 12 Ekim 2011
- 277
- 225
Sizin icin okudum. En kısa zamanda borçlainizdan kurtulursunuz insallah.Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Amin Amin Amin
Benim dilegim: Hayirli, saglikli evlat sahibi olmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum. En kısa zamanda borçlainizdan kurtulursunuz insallah.Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin INŞAALLAH. Amin Amin Amin
Ben de sizin için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin İNŞAALLAHSizin icin okudum. En kısa zamanda borçlainizdan kurtulursunuz insallah.
Benim dilegim: Hayirli, saglikli evlat sahibi olmak.
Sizin icin okudum Rabbim kalbine ferahlik vrrsinBen de sizin için okudum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin İNŞAALLAH
H M Ben de senin için okudum
Rabbim tez zamanda hayırlı uslu sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH Ben de sizin Içın okudum.Allah gönlünüzdeki dileği hayırlısı ile nasip etsin inşAllah
Allah'ım bana ve isteyen herkese tez vakitte hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Sizin için 5 Ayetel Kürsi okudum Rabbim niyetinizi hayırla yaşatsın inşaallah .Benim niyetime okuyacak kardeşim duamin gönlüme göre nasip olmasiicin okursa çok sevinirimRabbim tez zamanda hayırlı uslu sağlıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH Ben de sizin Içın okudum.
senin niyetine okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahgamzelita senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun. Mutlu olabileceğin gönlüne göre bir iş nasip etsin Rabbim. Amin Amin Amin
Sizin için okudum Rabbim kabul etsingamzelita senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallahSizin için okudum Rabbim kabul etsin
İNŞAALLAH canım Rabbim tez zamanda nasip etsin İNŞAALLAH. Rabbim bu mucizeyi sana yaşatsın tez zamanda ben çok gördüm. Bir arkadaşımın kocasının sperm sorunu varmış buna rağmen çocukları oldu.Umut_2019 senin duan icin okudum allah kabul etsin insallah
Benim duam hayirli saglikli bi evledim olsun evlat ozlemim dinsin insallah
Amin insallah canim Allah razi olsunİNŞAALLAH canım Rabbim tez zamanda nasip etsin İNŞAALLAH. Rabbim bu mucizeyi sana yaşatsın tez zamanda ben çok gördüm. Bir arkadaşımın kocasının sperm sorunu varmış buna rağmen çocukları oldu.