- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 30
Bende sizin için okudum. Rabbim kabul etsin ❤Sizin için okudum. Allah kabul etsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizin için okudum. Rabbim kabul etsin ❤Sizin için okudum. Allah kabul etsin ❤
Bende okudum sizin için Allah kabul etsin. Tesekkur ederim ❤Bende sizin için okudum. Rabbim kabul etsin ❤
Sizin icin okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHBende okudum sizin için Allah kabul etsin. Tesekkur ederim ❤
Çok teşekkürler bende sizin için okudum. Allah kabul etsinSizin icin okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
Merhaba umarım hayırlısı olur sizin için okudumBenim de yarin is görüşmem var Allah 'ın izniyle güzel geçmesi icin dualarinizi bekliyorum
Allah razi olsun Allah dualarımızı kabul etsin sizin için okudum ben deMerhaba umarım hayırlısı olur sizin için okudum
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHAllah razi olsun Allah dualarımızı kabul etsin sizin için okudum ben de
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllah razı olsun sizden çok teşekkür ederim ben de sizin icin okudum
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHDualarımız kabul olsun okudum.
Senin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin İnşaAllahSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
Sizin icin okudum Rabbim yavrularimizi her turlu hastaliktan kazadan beladan musibetten korusunSenin icin okudum canım Rabbim en kısa zamanda dualarını kabul etsin İnşaAllah
Benim için okuyacak olan arkadasım İsmim Büşra duam ise yavrularımı saglık sorunları olmadan büyütmek ❤
Allah razı olsunSizin icin okudum Rabbim yavrularimizi her turlu hastaliktan kazadan beladan musibetten korusun
Sizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAHAllah razı olsun ❤
Bende sizin için okudum Rabbim en kısa zamanda dualarınızı kabul etsin inşallah ❤
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eylesin inşallahSizin niyetiniz için okudum ALLAH kabul etsin İNŞALLAH
Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAHSizin için okudum Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eylesin inşallah
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.Ben de sizin için okudum ALLAH kabul etsin İNŞAALLAH
Ben de okudum ALLAH dualarımızı kabul etsin İNŞAALLAHSizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.