üst üste gelen dertler:(((

Benim durumum daha farklı biz farklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda km ler var allahtan.ama ortak arkadaşımız çok liseden beri çıktık birinin düğünü olsa karşılaşıca mecbur...sen nasıl unuttun hayatına birini alabildinmi güvenebildin mi...

hayır canım kendimi eve kapattım 5 ay ooldu eskisi kadar üzülmüyorum ama aileme karşı mahçup oldum çok üzülüyorum bide sevdiğim insanın 3 5 günde hayatına bşkasını alacak kadar sevmemesine üzüldm ama geçicek Allah'ın izniyle

kendine yazık etme bence benden 4 yaş gençsin giyin kuşan gez eve kapatınca kurdukça kuruyo insan.ben 5 dk bile boş geçirmiyorum düşünmeyeyim diye ama acısı biyerden çıkıo.gittiğim bir restaurant bile acımı hatırlamama yetio...

8 yıl sürmesi bir şey anlatmıyor mu? Bence sevmesine sevmiş ama bu sizi evliliğe taşımamış. Belki iş ciddiye binince de kaçmış. Bence o kendine ve sana uzun vadede iyilik yapmış. İkiniz de ileride sizi mutlu edecek birini bulduğunuzda iyi ki bitmiş diyeceksiniz..

Bundan sonra üzmem kendimi zaten. Sende üzme herşey olacağına varır benim ki dönse bile affetmem çok imkansız bizimkisi ki oda dönmez zaten artıkk pişman olur ama dönemez cesaret edemez.
Nasip kısmet olmayınca olmuyo

onun dönme gibi bir lüksü yok zaten bir kitabı bir daha okumam ben...Ama erkeklere olan güvenim sıfırlandı...Yeni bir ilişkiye başlamaya cesaretim yok...

onun dönme gibi bir lüksü yok zaten bir kitabı bir daha okumam ben...Ama erkeklere olan güvenim sıfırlandı...Yeni bir ilişkiye başlamaya cesaretim yok...
benimde öyle en güvendiğim insan yaptı bunu bana gözü kapalı güvenirdim ama güvenmemek gerekiyomuş demek ki

inş unutturabilecek bir adam çıkar karşıma inş iyiki bitmiş derim...

sen olsan napardın bana çok değer veren birisi var beni çok seviyor biliyorum ilk aşkıyım.denermiydin onla beni en iyi sen anlarsın...

Bu kişi 8 senedir seni mi bekliyo?

inş unutturabilecek bir adam çıkar karşıma inş iyiki bitmiş derim...

Gün doğmadan neler doğar.. Bence hayat ikinize de güzel süprizler hazırlıyor. Ben hep buna inandım. Çok şükür mutluyum, huzurluyum.. Herşey geçiyor, ömür kısa.. Sadece mutlu yaşadığımız anılar bizimle kalıyor.. Geçmişe dönüp bakın hep mutlu olduğunuz anıları hatırladığınızı fark ediceksiniz. Bu da Yüce Rabbimin Lütfu. Bize acı anlarımızı unutturup, güzel anılarımızı bırakıyor. İnanın bana unutacaksınız. Hatta o kişiyle bile güzel yaşanmış anılar kalacak sadece sizde..
Derin bir nefes alın ve hayatınıza devam edin. Hatta sevgiliniz varken yapamadığınız şeyleri yapın. Tek başınıza gezin, rahatlayın.
Ama hayatınıza devam edin.
Biraz uzun oldu ama, kusura bakmayın.

güzelliğini ikinci üniversiteni anlatana kadar olayı anlataydın iyiydi

çok sevilmemişsin
çok sevilsen terkedilmezdin

estağfurullah...Çok teşekkür ederim inş mutlu günlerim yakındadır...Çok mutluyum diye topic açtığımda olur burda:)

çok sevilmemişsin
çok sevilsen terkedilmezdin
Derdiniz nedir acaba?daha çok sinir bozmak mı?kimse sevmediği biriyle 8 sene ilişki yaşamaz.sadece sonradan başkasına aşık olmuştur...Diyorum ya dert topiği açtım ilgilenmiosanız yorum yapmazsınız daha çok yaraya tuz basmanın ne alemi var...

Kendini güzel bulmak bence çok güzel birşey.. Gerçekten neden bu kadar takıldınız kendini beğenmesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…