üst üste gelen dertler:(((

Antalyaya tatile gttik hastalandı ketoasidoza girdi(şeker yükselmesi) 2hafta okulumdan devamsızlık problemim olmasına rağmen oturdum ona baktım.Ayrılma nedenimiz benim anneme antalyadayken onun hastaneye yatışını söylemememiş...İlerde ailemle ilgili çok sıkıntı olurmuşşş...Bunu 2 yıldır biliodu 2 yıl önce ayrılsaydık anlardım ama bunu anlayamıyorum...

kendimi tanıtmak için yazdım yoksa sen beni yada ben seni güzel bulmayabilirim güzellik sonuçta göreceli üstüme alınmadım cnmm...

önce işle ilgili sıkıntım sonra ayrılık 2 si üst üste geldi çelişki yok yani:KK43:

Bence bu çocuğun mayası bozukmuş..şöylede düşünün bi evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra sizi aldatsaydı netice karakteri bu elbet yapacaktı. Üzülmeyin bence çok şanslıaınız

O istioduki biz borçla evlenelim.Sen çalışma yada bulabildiğin işe razı ol.Aileni bırak gel benim olduğum şehirde yaşa.Ben az borcumuz olsun istedim çünkü ben hiç maddi sıkıntı çekmedim evlilik halinde ailem maddi olarak bütün evi döşemeye hazırdı zaten...Üstüne ev peşinatı babamdan alıp ev kredisi ödeyelim ddm hatta.İş te asla taviz vermedim.Ama iş ile onun arasında da bir tercih yapmadım hep 2si bir arada olsun istedim...Uzağa gitmeye gelince gelirim ama her tatilde ailemi görmeye giderim dedim.Tamam deddi 2 yıl böyele devam ettik.Sonra 2 gün içinde ayrıldık...

8 yıl dile kolay elbette üzüleceksin ,bağırıp haykırıp ağlayacaksın da bunlar normal şeyler fakat inan bir gün bitiyor, acın geçiyor geriye baktığında çektiğin acıya gülümsüyorsun bu seferde...

herşeyin ilacı zaman unutma.. kendini okuluna ver onunla ilgili her şeyleri yok et... umarım biran evvel geçer...

Ya buraya yazan arkadaslar guzelim diyince niye bu kadar takiyosunuz anlamiyorum insan kendini guzel bulabilir yani sizi niye rahatsiz ediyo kizin guzelim demesi Anlamiyorum ne guzel kendiyle barisk bi kizmis...

Arkadasim sen de takma... yani demesi kolay yapmasi zor ama unut gitsin karaktersizmis icini bu sogutsun yani..

Birde ben facebook şifresini biliodum girip bakıodum arada bi kızla yazıştığını görmüştüm ama normal bi yazışma gayet mesafeli.kavga etmiştik bana işim var diosun konuşmuosun milletle msjlaşıosun die...O gün ayrılabilirdik neden daha sonra...BENİM DERDİM ASLINDA NEDEN bİTTİĞİ..Bilsem rahatlayacakmışım gibi geliyor...

Bir erkek neden gider 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verdiğimiz için mi???Hani evlenirken kızın babası kıza kırmızı kurdele bağlar ya okuttum büyüttüm namusumla gelin ediyorum die ben de evlenirken onun beline taksam yeridir o kadar emeğim var üstünde...

okuluna sarıl önce..sakın üzüldüğünü belli etme..nezaman bulmuşta sevgili olmuş hemen..demekki senle beraberken görüşüyormuş..valla sende sana gelen ve gelecek olan teklifleri sakın geri çevirme..

Antalyaya tatile gttik hastalandı ketoasidoza girdi(şeker yükselmesi) 2hafta okulumdan devamsızlık problemim olmasına rağmen oturdum ona baktım.Ayrılma nedenimiz benim anneme antalyadayken onun hastaneye yatışını söylemememiş...İlerde ailemle ilgili çok sıkıntı olurmuşşş...Bunu 2 yıldır biliodu 2 yıl önce ayrılsaydık anlardım ama bunu anlayamıyorum...
8 yıl 10 yıl mühim değil eğer ilişkinin bitmesinde vicdanın rahatsa yani şunu şöyle yapsaydım acaba devam ettirebilir miydik diye soru işaretlerin yoksa bırak azabını o çeksin tatlım :KK52:

Biri var aslında ben onun ilk aşkıyım.Ayrıldığımızda aradım işini gücünü bıraktı beni teselli etti.Bana bir şans ver diyor bense cesaret edemiyorum...O kadar üstüme titriyorki arabasına yapışan saç tellerimi saklamış cüzdanında ,daha görüşmeyelim seni üzmek istemiorum diorum ellerinde çiçekler kapımda sabah okula gitmem için çıkacağım saati bekliyor..Ama ben kendime güvenemiyorum onu üzerim diye.Erkeklere de güvenemiyorum bir daha üzülürüm diye...

Vicdanım rahat elimden geleni fazlasıyla yaptım onun için de ilişkim içinde.Onun isteyipte benim yapmadığım şeyler var ama yapsaydım mutsuz olacaktım...Bunun içinde kendimi suçlayamam...

Unutmasan da alışırsın genç ve güzel bayan :KK70:

Demekki güzel olmakta işe yaramıyomuş bazen :KK70:

Güzin Abla,
Ben 24 yaşında genç ve güzel bir bayanim.
Nostaljik bir güzellik.
Teşekkürler.
ya şurda derdimizi anlattık tek takıldığınız nokta kendimi güzel bulmam mı?Sadece kendimi tanıtmak için yazmıştım...Yorum yapmak zorunda değilsinizki...Mantıksız bulan yorum yapıp ta ti ye almasın eğlence topiği değil dert topine konu açtım ben...

24 yaşındayım cnm sen
ben 20 yaşındayım canım öldürmeyen acı güçlendiriyo derler ya gerçekten de öyle beni yaşadığımda kötüydü gözüme soka soka yeni sevgilisiyle gösteriş yapıyodu sesimi çıkarmadım halada bişey demiyorum demem de sabrediyorum benim üzüldüğüm kadar oda üzülür elbet

X