değmez canım yeni yeni anlıyorum aşktan gözüm kör olmuştu kendimi mahfettim o karaktersiz içingeçsin tabiikiii canım benimm değersizmiş o kişi zaten. değmez öylelerine hiç birşey
8 yıl 10 yıl mühim değil eğer ilişkinin bitmesinde vicdanın rahatsa yani şunu şöyle yapsaydım acaba devam ettirebilir miydik diye soru işaretlerin yoksa bırak azabını o çeksin tatlımAntalyaya tatile gttik hastalandı ketoasidoza girdi(şeker yükselmesi) 2hafta okulumdan devamsızlık problemim olmasına rağmen oturdum ona baktım.Ayrılma nedenimiz benim anneme antalyadayken onun hastaneye yatışını söylemememiş...İlerde ailemle ilgili çok sıkıntı olurmuşşş...Bunu 2 yıldır biliodu 2 yıl önce ayrılsaydık anlardım ama bunu anlayamıyorum...
Böyle olacağını biliyorum ama içim acıyorr...değmez canım yeni yeni anlıyorum aşktan gözüm kör olmuştu kendimi mahfettim o karaktersiz için
biliyorum hazmedemiyosun yakıştıramıyosun ona ama yaptı işte boşver sen önüne bak kaç yaşındasınBöyle olacağını biliyorum ama içim acıyorr...
Unutmasan da alışırsın genç ve güzel bayan
Demekki güzel olmakta işe yaramıyomuş bazen
ya şurda derdimizi anlattık tek takıldığınız nokta kendimi güzel bulmam mı?Sadece kendimi tanıtmak için yazmıştım...Yorum yapmak zorunda değilsinizki...Mantıksız bulan yorum yapıp ta ti ye almasın eğlence topiği değil dert topine konu açtım ben...Güzin Abla,
Ben 24 yaşında genç ve güzel bir bayanim.
Nostaljik bir güzellik.
Teşekkürler.
24 yaşındayım cnm senbiliyorum hazmedemiyosun yakıştıramıyosun ona ama yaptı işte boşver sen önüne bak kaç yaşındasın
ben 20 yaşındayım canım öldürmeyen acı güçlendiriyo derler ya gerçekten de öyle beni yaşadığımda kötüydü gözüme soka soka yeni sevgilisiyle gösteriş yapıyodu sesimi çıkarmadım halada bişey demiyorum demem de sabrediyorum benim üzüldüğüm kadar oda üzülür elbet24 yaşındayım cnm sen